Acasă Locale Stiri Satu Mare „Bucurie în Mișcare” se ține din nou la Satu Mare

„Bucurie în Mișcare” se ține din nou la Satu Mare

Bucurie in Miscare este un eveniment sportiv ce se desfasoara la nivel national si care se adreseaza oricarei categorii de varsta. Timp de două zile vor avea loc spectacole si jocuri pentru copii, concursuri, demonstratii sportive si de dans, nelipsind nici premiile sau tombola.

Asociatia de Tineret, Turism si Ecologie Cutezatorii Muntilor provoaca satmarenii sa se implice si impreuna sa aducem acest eveniment si la Satu Mare. Ce trebuie sa faci: pana pe 15 martie poti posta pe pagina personala de Facebook si pe Instagram cel mult 5 poze sau filmulete pe zi, care sa ilustreze bucuria de a face miscare (postarile trebuie sa fie publice ca sa poata fi validate), eticheteaza pagina Bucurie in Miscare si nu uita sa mentionezi (cu un #) orasul Satu Mare.

32 de orașe intră anul acesta în competiția „Hai în pauza de mișcare”, parte a programului Bucurie în Mișcare, derulat din 2012 de Asociația 11even din Cluj, cu sprijinul Kaufland România. Fiecare persoană care a împlinit 16 ani își poate susține orașul în competiție. Fiecare postare valorează 10 puncte, iar orașele care adună cel mai mare punctaj câștigă un festival Bucurie în Mișcare. Cele 12 festivaluri vor avea loc în perioada mai – iunie și presupun, în fiecare oraș, două zile cu zeci de activități în aer liber, demonstrații și concursuri diverse.

De editia de anul trecut a festivalului Bucurie in Miscare din Satu Mare, s-au bucurat peste 2000 de satmareni de toate varstele.

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente