29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăLocaleNationaleCazul copilului ucis de maidanezi, în presa internațională

Cazul copilului ucis de maidanezi, în presa internațională

Știrea despre incidentul de astăzi din Parcul Tei din Capitală care s-a soldat cu moartea unui copil de 4 ani și cu rănirea altuia de 6 este prezentată de agenția internaționalăde știri Associated Press. Până acum ea a fost preluată de mai multe publicații de peste hotare.

Potrivit poliției,cei doi frați au fost atacați de „o haită de câini maidanezi, în apropiereaunui parc din România”, notează AP, citată de theglobeandmail.com, varianta onlinea unui cotidian canadian distribuit național. Publicația citează purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Politie a Municipiului București, Emilia Mihai, potrivit căreia trupul băiețelului de 4 ani a fost găsit într-un tufiș. Știrea a mai fost preluată până acum de încă trei ziare canadiene (CalgaryHerald, TheProvince, LeaderPost), dar și de publicația engleză BusinessStandard și de portalul-ul sud-african News24.com

„Autoritățile spun că peste 1.100 de persoane au fost mușcate de câini în București în primele 4 luni ale lui 2013. Capitala României este gazda a mii de câini”, scrie AP, care amintește și de alte cazuri similare petrecute în România. Cazul omului de afaceri japonez care a murit, în 2006, după ce a fost mușcat de un câine ieșind din scara blocului a făcutînconjurul lumii. S-a vorbit, de asemenea, și despre cazul unei femei care a fostat acată și ucisă de o haită de câini în curtea unui spital, în 2011.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente