Acasă Locale Nationale Ce zodii sunt în pericol?

Ce zodii sunt în pericol?

Prima zi a acestei săptămâni este şi cea mai aglomerată din punct de vedere astrologic. Se formează nu mai puţin de două aspecte şi o configuraţie planetară complexă. Este vorba despre un careu în T al Lunii din Vărsător cu Mercur din Scorpion şi Uranus retrograd din Taur, care transformă zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) în adevărate bombe cu ceas. Cel armonios de trigon, format de aceeaşi Lună cu Marte din Balanţă, conferă energie şi o atitudine proactivă semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător), iar cele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) au de pătimit spre seară din pricina careului tensionat dintre Soarele din Balanţă şi Saturn din Capricorn.

Taur
Se întrevede o zi încurcată la serviciu pentru tine şi nu pentru că nu te-ai ţine de treabă sau îţi lipseşte randamentul. Mai exact, s-ar putea să fie vorba despre unele fricţiuni cu superiorii, datorate felului în care te tratează sau modului în care pun problema. Este posibil să te deranjeze într-atât de tare comportamentul lor încât să îţi scadă productivitatea sub limitele obişnuite. Ce-i drept, nici sarcinile de lucru primite nu sunt dintre cele mai simple, dar ai nevoie să vezi că ţi se apreciază eforturile şi că eşti respectat(ă) pentru ceea ce faci. Nu duce
supărările în cuplu.
Gemeni
Prima zi a acestei săptămâni pare a fi una destul de derutantă, în sensul că lucrurile evoluează repede şi pendulează între direcţii extreme. Nu stai prea bine cu energia şi nu excelezi nici ca tonus mental, ceea ce îţi poate afecta randamentul şi optimismul caracteristic. Te mai înveseleşte însă perspectiva unor activităţi derulate în plan profesional după programul de la muncă sau faptul că te întorci la cei dragi. Apar însă şi în raport cu ei probleme, generate poate de lipsa încrederii sau de unele suspiciuni pe care ei le cred a fi nefondate. Încearcă săţi faci ordine în minte.

Rac
Nici pe tine nu te slăbesc astrele astăzi. S-ar putea să îţi fi luat angajamente care se suprapun şi nu este de mirare dacă ajungi azi în ipostaza în care trebuie să amâni planurile cu prieteni în favoarea celor de cuplu sau cu copiii ori preocupările de moment pentru anumite proiecte cu bătaie lungă. Pe plan familial, atmosfera pare mai liniştită, dar spre seară s-ar putea naşte discuţii în contradictoriu pe seama unei teme de ordin domestic sau casnic. Caută să nu te pierzi cu firea şi vei găsi negreşit modalitatea prin care îi poţi mulţumi pe toţi cei dragi.
Leu
Se creează astăzi tensiuni de tot felul între tine şi membrii familiei. Poţi fi tentat(ă) să îl învinovăţeşti pe cel drag de unele probleme apărute în familie sau gospodărie, iar presiunea resimţită la serviciu te poate conduce în punctul de a izbucni nervos. Şansele sunt mari ca partenerul să nu ia în nume de rău această atitudine din partea ta, dar la fel de posibil este să încheiaţi ziua într-o notă negativă. Trebuie să te aduni şi să îţi limpezeşti mintea înainte ca lucrurile să degenereze şi să o ia pe o pantă descendentă. Gândeşte-te ce ar fi de făcut.
Fecioară
Calitatea muncii tale sau nivelul de randament de care dai dovadă ar putea avea de suferit astăzi. Diferenţele de viziune şi opinie care se manifestă în planul profesional te fac să abordezi haotic sarcinile de lucru care îţi sunt delegate. Dacă stânga nu ştie ce face dreapta, nu te lăsa molipsit(ă) de această stare de incertitudine. Ai încredere în instinctul tău şi va fi bine. De menţionat ar mai fi şi că pot apărea oportunităţi de câştig, dar există posibilitatea să se ivească şi o serie de cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. Nu îţi rămâne decât să le împaci.
Balanţă
Deşi nu toate îţi merg grozav astăzi, pare că reuşeşti să te menţii în echilibru, cel puţin din punct de vedere mental. Aşadar, în ciuda tensiunilor cu familia, reuşeşti să găseşti o rezolvare şi să mergeţi mai departe. La fel de favorabil reacţionezi şi la eventualele provocări de natură financiară, cu toate că implică unele sacrificii din partea ta. În definitiv, eşti conştient(ă) de faptul că alte lucruri sunt importante, nu vorbele aruncate la nervi sau cheltuielile şi aşa inerente. Încearcă să dai dovadă mai des de o astfel de perspectivă. Îţi face bine să vezi partea
plină a paharului.
Scorpion
În cazul în care traversezi o perioadă mai dificilă cu partenerul, trebuie să ştii că, dacă perpetuaţi această atmosferă încordată, riscaţi să se răsfrângă tensiunea în bunul mers al lucrurilor în gospodărie sau în comportamentul celorlalţi membri ai familiei. Prin urmare, încercaţi să faceţi pace şi să reinstauraţi armonia acasă. Astrele vă susţin în acest sens, dar vă oferă un test diseară, când ar putea apărea iar neînţelegeri. Ca să îi faceţi faţă examenului, trebuie doar să comunicaţi deschis unul cu celălalt. Încurajaţi-vă la dialog şi nu lăsaţi loc de interpretări care pot da naştere unor viziuni greşite sau incomplete.
Săgetător
Nu pari să ai prea multă energie la începutul acestei săptămâni şi pare că nu stai prea bine nici cu moralul, ceea ce riscă să te facă destul de reactiv(ă) până şi la cel mai mic factor perturbator. Dar dacă îţi cântăreşti bine cuvintele înainte să lansezi o părere, vei atrage de partea ta suportul celor care gândesc similar ţie şi care au idealuri şi viziuni asemănătoare. Pe plan financiar, evită investiţiile în proiecte şi planuri de viitor, mai ales dacă nu sunt derulate de tine. De la fel de multă prudenţă dă dovadă dacă ţi se solicită împrumuturi mari.

- Advertisment -

Cele mai populare

Madrid intră în carantină pentru a doua oară

Toţi cei 3,3 milioane de locuitori ai Madridului intră în carantină, pentru a doua oară în acest an. Anunţul a...

1 Octombrie-Acoperământul Maicii Domnului

Pe 1 octombrie Biserica lui Hristos cea dreptmăritoare sărbătoreşte Acoperământul Maicii Domnului. Sărbătoare mare pentru Biserica lui Hristos şi pentru tot creştinul.

Reintroducerea restricțiilor de luni

Premierul Ludovic Orban a anunțat miercuri că luni se va decide în Comitetul Național de Situații de Urgență reintroducerea restricțiilor pentru țările...

Deținuți evadați în Maramureș

Doi tineri de 21 de ani, din Ucraina, au evadat, în noaptea de miercuri spre joi, din Centrul de Reținere și Arestare...

Comentarii recente