Acasă Locale Stiri Satu Mare CFR a lansat trenul spre litoral din Satu Mare

CFR a lansat trenul spre litoral din Satu Mare

CFR Călători a lansat, în weekendul care a trecut, programul estival de transport “Trenurile Soarelui”. Timp de aproape trei luni, până la data de 8/9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legături directe din toată țara cu staţiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării.

Pentru ca toate regiunile ţării să poată fi conectate cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate în perioada verii:

– 22 trenuri directe (11 tur/11 retur) și ramurile aferente care pornesc din principalele orașe vor avea ca destinație Constanța/ Mangalia și retur. Numai 6 dintre acestea (3 tur/3 reutr) nu vor tranzita Bucureștiul;

– 32 de trenuri (16 tur/16 retur) vor asigura legătura Capitalei cu litoralul și retur, 14 din ele (7 tur/7 retur) ajungând până la Mangalia și retur, restul oprindu-se la Constanța. Durata de parcurs între București și Constanța, pentru trenurile IR fără oprire, este de 1 oră și 58 de minute.

– 2 trenuri directe (1 tur/1 retur) vor asigura zilnic legătura București Nord – Tulcea Oraș și retur, pentru a facilita accesul turiștilor la Delta Dunării. De asemenea, în fiecare zi, 4 trenuri (2 tur/2 retur) vor continua să circule între Medgidia și Tulcea.

Program

Sătmărenii vor putea călători cu Trenul Soarelui spre litoralul Mării Negre până la începutul toamnei, și anume până în data de 8 septembrie. Trenul pleacă din Gara Satu Mare la ora 13.21 și ajunge în Mangalia a doua zi dimineață, la ora 9.12, parcurgând în total 947 de kilometri.

Tarife

Prețul unui bilet Satu Mare – Mangalia cu Trenul Soarelui, la clasa a II-a, pentru un adult, este de 137 de lei. Pentru copii, elevi și pensionari, tarifele se învârt în jurul sumei de 70 de lei, pe când studenții vor călători gratuit.

La clasa I, adulții vor plăti 196 de lei, pe când elevii și pensionarii vor plăti 130 de lei, iar studenții 63 de lei. Pentru copii, la clasa I, prețul unui bilet este de 100 de lei. În vagoanele de dormit, prețul biletelor sare de 200 de lei, doar copiii și studenții fiind cei care vor plăti mai puțin, și anume 173 de lei, respectiv 136 de lei.

Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale. Acestea sunt prezentate în detaliu pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația sexuală atacată de Klaus Iohanis la CCR ,promovată de deputați

Legea prin care "educația sexuală” în școli este înlocuită cu "educație sanitară” este constituțională, a decis joi Curtea Constituțională, care a respins...

Taxe care pot fii achitate online din Septembrie

Începând de joi, 24 septembrie, plățile pentru contravaloarea permiselor de conducere realizate de persoanele fizice pot fi achitate online, prin Ghișeul.ro, a anunțat...

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Comentarii recente