Ciprian Tătărușanu a semnat cu AC Milan

0
125

 Portarul titular al naționalei române de fotbal, Ciprian Tătărușanu, în vârstă de 34 de ani, a semnat vineri un contract valabil pe 3 ani cu gruparea italiană AC Milan. Milanezii au plătit o sumă modică către Lyon pentru goalkeeperul român, 500 de mii de euro. Acesta va urma să fie renumerat cu suma de 1,2 milioane de euro pe an.
 
 
Italienii au publicat pe rețelele sociale primele fotografii cu portarul român în tricoul lui AC Milan, dar și din momentul semnării contractului.
 
„O nouă pereche de mănuși, pregătită să apere poarta noastră”, a fost anunțul celor de la AC Milan, alături de o fotografie cu Ciprian Tătărușanu îmbrăcat cu tricoul de joc al rossonerilor și hashtag-ul „Pregătit să se dezlănțuie”.
 
Ulterior, aceștia au publicat și fotografia din momentul semnării contractului și i-au urat „Bun venit!” lui Ciprian Tătărușanu.
 
 
Acesta urmează să fie coleg cu celebrul atacant suedez, Zlatan Ibrahimovic.
 
„În această nouă aventură cu Milan, sper să jucăm un fotbal bun și formăm un grup puternic și să terminăm mai sus în clasament decât anul trecut.
Cred că pot aduce echilibru, acum Milan este o echipă tânără și cred că pot ajuta a acest aspect.
Am vorbit cu Mister (Stefano Pioli, n.r.), mi-a zis bun venit, mi-a spus că este încântat că vom lucra împreună și că mă așteaptă cât mai rapid la antrenamente.
Este foarte bine când ai în echipă jucători care șutează foarte, foarte bine. Așa, lucrurile devin mult mai ușoare (despre Zlatan Ibrahimovic, n.r.).
Echipa națională este foarte importantă pentru toți cei care joacă pentru țările lor. Am început pregătirile pentru Mondiale, am făcut două meciuri foarte bune. Sper să putem continua la fel.
Salutare tuturor! Sunt foarte încântat că sunt aici și abia aștept să ne vedem la stadion”, a declarat Tătărușanu în interviul fulger acordat noii sale echipe.