Acasă Politica Cîțu își dorește o funcție de conducere în PNL

Cîțu își dorește o funcție de conducere în PNL

Florin Cîțu a declarat în cursul zilei de ieri că își dorește o funcție de conducere în cadrul PNL. Întrebat fiind de jurnaliști dacă își dorește să obțină o funcție de conducere în Partidul Național Liberal, răspunsul a fost scurt și clar: ”Bineînțeles!”. Premierul României a afirmat că experiența acumulată până în prezent în postura de parlamentar, ministru de Finanțe și șef al Guvernului, poate să ajute partidul în perioada următoare.

Florin Cîțu a fost întrebat și care este candidatul pe care îl susține în cursa pentru șefia PNL, acesta răspunzînd că dorește să vadă lista de candidați înainte să se exprime în acest sens. Desigur că o altă întrebare a vizat relația dintre premier și actualul președinte PNL, Ludovic Orban, Cîțu oferind asigurări că relația dintre ei este una foarte bună.

Cert este că Ludovic Orban va avea un contracandidat , dacă nu chiar doi. În cursul zilei de luni prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat pentru Agerpres că Florin Cîțu ar putea fi unul dintre contracandidații lui Ludovic Orban.

”Îl asigur cu simpatie pe Ludovic Orban că va avea contracandidat şi va avea unul foarte puternic. (…) Eu sunt extrem de puternic, nu foarte puternic, dar eu nu candidez. Eu candidez în echipa câştigătoare. (…) Suntem partid liberal, este normal să existe competiţie, cred că nici Ludovic Orban, nici altcineva nu-şi doreşte să existe un singur candidat, sunt absolut convins că va exista minim un contracandidat, dacă nu chiar doi. Există oameni foarte buni în PNL care vor intra într-o competiţie directă, frumoasă cu Ludovic Orban şi cel mai bun dintre ei va câştiga. Este şi Florin Cîţu o opţiune, şi Emil Boc o opţiune, este şi Ilie Bolojan şi Dan Motreanu, este şi Robert Sighiartău o opţiune, avem mai multe opţiuni. Eu am spus-o ca să nu existe niciun fel de speculaţie – voi intra pe poziţiile doi-trei în echipa câştigătoare”, a afirmat Rareş Bogdan pentru Agerpres, înainte de şedinţa Biroului Executiv al PNL.

- Advertisment -

Cele mai populare

A fost reactualizată lista țărilor cu risc epidemiologic

Joi, 29 iulie a.c., a fost actualizată lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat. În acest context, toți...

Ziua Imnului Național marcată la Satu Mare

Anual, la data de 29 iulie, este celebrată Ziua Imnului Național. În acest context, în municipiul Satu...

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Comentarii recente