Acasă Locale Concert Jazz la Carei

Concert Jazz la Carei

jazzDirecția de Cultură, Sport și Turism a municipiului Carei vă invită vineri, 19 iulie 2013, de la ora 19.00 în Parcul Dendrologic din Carei (intrarea în Castel) la concertul de muzică Jazz al trupei Jazz Waves Trio (Botos Norbert – Pian, Henter Ambroziu – chitară, bass, voce și Fisár Csaba – tobe).

În caz de vreme nefavorabilă, concertul va avea loc în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi. Intrarea liberă.

Jazz Waves Trio s-a înființat în 2011, membrii fiind tineri proveniți din elita muzicienilor sătmăreni, care și-au desfășurat până atunci activitatea în componența diverselor formații locale.

  • Henter Ambrus câștigătorul în 2006 a „Médiabefutó”
  • Fisár Csaba component al formației „The underskies” – câștigători în 2006 „Médiabefutó” la categoria „ cea mai bună formație”.

Repertoriul „Jazz waves” este clădit pe muzica jazz, latino, pop dar și combinația acestor stiluri, interpretând piese ale „uriașilor” cum ar fi: Chick Corea, Michel Petrucciani, Jaco Pastorius.

Scopul declarat al formației este popularizarea acestui stil de muzică, dar inainte de toate oferirea unor momente plăcute ascultătorilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dragoste dincolo de moarte,in politica

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai...

Imunitatea la copii,toamna

Imunitatea se dezvoltă în timp, prin urmare, cu cât suntem mai expuși factorilor de mediu, cu atât sistemul nostru imunitar se dezvoltă...

Kereskenyi Gabor câștigă încă un mandat la primărie

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a câştigat detaşat alegerile locale de duminică, cu peste 18.000 de voturi, fiind urmat de candidatul...

România tratată cu dispreț.De ce?!

Uniunea Europeană dă încă o dată dovadă că România este considerată o țară de mâna a III-a, o piață de desfacere și...

Comentarii recente