Acasă Locale Stiri Satu Mare Conducerea PNL acuză PSD-ul de sabotaj

Conducerea PNL acuză PSD-ul de sabotaj

Vineri, 21 februarie, în cadrul unei conferițe de presă susținute la sediul PNL Satu Mare, conducerea partidului acuză PSD de sabotaj.

Diferența dintre PNL și PSD este una uriașă, a declarat deputatul PNL de Satu Mare Romeo Nicoară, subliniind faptul că această diferență s-a văzut atât în timpul guvernării celor două partide, cât și în cadrul audierilor miniștrilor.

,,Aș sublinia un singur aspect legat de această diferență dintre abordarea pe care a avut-o PSD la guvernare și cea pe care o avem noi acuma. Sunt exemple clare ce arată diferența dintre ceea ce au făcut ei cât au fost la guvernare și ceea ce am făcut noi în puținul timp, de trei luni și jumătate cât am avut primul guvern învestit. Diferența majoră pe care am sesizat-o între ceea ce au făcut ei și ceea ce am făcut noi s-a văzut și săptămâna aceasta la audierile pe care le-am avut în Parlament. Am participat la audierile a trei miniștri, iar diferența dintre audierile acestea și cele pe care le-am avut în anii trecuți este uriașă. Se vede din declarațiile miniștrilor, care sunt unele elaborate, spre deosebire de miniștri de la PSD, printre care se găseau unii care nu știau să vorbească”, a declarat deputatul sătmărean.

Președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, a declarat că oamenii nu trebuie să mai creadă în minciunile PSD.

,,Mă refer la situații cu pensiile și alocațiile, să fie foarte clar, există minciuna că nu vrem să le mărim și de aceea facem alegeri anticipate. Ele într-adevăr nu au fost puse în proiectul de guvernare, dar sunt trecute în bugetul pe anul 2020 și sunt o realitate. Le transmitem oamenilor să nu le mai fie frică nici pentru pensiile lor și nici pentru salariile lor. Cei care răspândesc în public aceste știri false sunt vânduți PSD-ului și, subliniez, că minciuna și cultivarea fricii reprezintă armele PSD-ului”, a declarat Adrian Albu.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente