Acasă Locale Stiri Satu Mare Controale ale inspectorilor RAR

Controale ale inspectorilor RAR

Noi acțiuni pe șoselele județului. Patru certificate de înmatriculare au fost ridicate de polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud, la data de 12 noiembrie.

În cursul zilei de 12 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud, au desfășurat activități pentru depistarea autovehiculelor care prezintă defecțiuni, în localitatea Mădăras, împreună cu specialiștii din cadrul R.A.R. Satu Mare, ocazie cu care au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.305 lei și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

Astfel, trei certificate de înmatriculare au fost ridicate pentru noxe emise peste limita legală admisă iar un certificat de înmatriculare a fost ridicat de polițiști întrucât autoturismul în cauză avea montate anvelope de alte dimensiuni.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente