Acasă Locale Stiri Satu Mare Copil lovit de mașină

Copil lovit de mașină

 

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 08.00, o femeie, de 38 de ani, din localitatea Turț, care se deplasa cu un autoturism pe strada Susanii de Jos, din localitate, a surprins şi accidentat un minor de 8 ani, din localitatea Turț, care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure, prin loc nepermis.

În urma impactului, minorul a fost rănit şi transportat la Spitalul Județean Satu Mare, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

De asemenea, conducătoarea auto a părăsit locul accidentului de circulație, respectiv s-a deplasat cu autoturismul în curtea casei sale, fără acordul echipei de cercetare la fața locului.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă si părăsirea ori modificarea locului accidentului sau ștergerea urmelor acestuia.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente