Acasă Locale Nationale Copil omorât de câini în Parcul Tei din Capitală

Copil omorât de câini în Parcul Tei din Capitală

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de șase ani, a fost mușcat de un picior, dar a reușit să fugă și să-și anunțe bunica, au declarat oficiali din Poliția Capitalei.  Potrivit surselor citate, o femeie a sunat la numărul de urgență 112, în jurul orei 12.22, și a anunțat că nu-și mai găsește unul dintre nepoți. Femeia a spus că se afla în parc, împreună cu cei doi nepoți ai săi, în vârstă de șase și, respectiv, patru ani.

Conform declarațiilor femeii, la un moment dat, cei doi copii s-au îndepărtat de ea și au dispărut. În timp ce își căuta nepoții, băiețelul de șase ani s-a întors cu o rană la picior și a povestit că el și fratele său au fost atacați de câini. Băiatul a spus că fratele lui a fost prins de câinii maidanezi. Femeia a anunțat Poliția, copilul de patru ani fiind găsit mort, într-un tufiș. Zona în care a fost găsit copilul este securizată, pentru ca anchetatorii să poată face cercetarea la fața locului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente