Acasă Divertisment Cristian Valer Beșeni, vicepreședintele Consiliului Județean, la ceas aniversar

Cristian Valer Beșeni, vicepreședintele Consiliului Județean, la ceas aniversar

Vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare, Cristian Valer Beșeni, împlinește astăzi o frumoasă vârstă. În perioada 2016 – 2017 a deținut funcția de președinte al Organizației de Tineret a PNL Satu Mare. A fost un mandat consilier județean din partea PNL, iar în prezent ocupă funcția de vicepreședinte la Consiliul Județean Satu Mare.

Cristian Valer Beșeni este absolvent al Facultății de Studii Europene din cadrul Universității ”Babeș Bolyai”, profil Management. Totodată deține un master în finanțe. Sîrbătoritul de astăzi, timp de 10 ani a fost administratorul secției Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Printre cele mai mari realizări se numără căsnicia pe care o are și rodul iubirii dintre el și soția sa, fetița lor Cezara Elena, în vârstă de 3 ani. Colectivul redacțional îi transmite un călduros: La mulți ani!

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente