Acasă Locale Nationale Cum va fi vremea la fârșit de săptămână?

Cum va fi vremea la fârșit de săptămână?

Vremea se va menţine normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în jumătatea de vest a ţării, dar numai pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, mixte la munte şi predominant ploi în rest.

Vineri vremea va fi în continuare apropiată de normal din punct de vedere termic. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade la Miercurea Ciuc și 15 grade la Drobeta. Temporar se vor semnala precipitații slabe în regiunile intracarpatice și în zona montană, iar pe arii restrânse, în special în prima parte a zilei și în cele sud-estice. Acestea vor fi sub formă de ploaie în zonele joase de relief și mixte la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în vest.

În Capitală, vremea va fi în continuare normală termic. 2…4 grade dimineata si 10-11 grade la amiază. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în primele ore ale zilei, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat.

Sâmbătă vremea se va încălzi, devenind caldă pentru această dată în regiunile sudice și estice. Temperaturile maxime se vor situa între 6 și 16 grade, ușor mai ridicate, spre 18…19 grade, în Lunca Dunării. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în jumătatea nordică a țării, unde va ploua local, iar în rest va fi variabil și ploile se vor semnala pe arii restrânse. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări la munte și, la cote mai reduse, în celelalte regiuni.

În Bucureşti, vremea va deveni caldă pentru această dată. 0…2 grade dimineaţa şi 14-15 grade la amiază. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea unele intensificări ziua.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente