Acasă Locale Stiri Satu Mare Demumire nouă pentru o institiție publică

Demumire nouă pentru o institiție publică

În ședința de lucru săptămânală cu șefii de servicii din cadrul Instituției Prefectului au fost prezentate activitățile ce urmează a fi derulate în cursul acestei săptămâni.
Totodată, prin ORDONANŢA Nr. 3/2020 din 28 ianuarie 2020 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 83/2001 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea serviciilor publice comunitare pentru eliberarea şi evidenţa paşapoartelor simple şi serviciilor publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor s-a simplificat denumirea oficială a Serviciilor de Pașapoarte, ele devenind „servicii publice comunitare de paşapoarte”.

Noua denumire este una suplă, ușor de reținut, venind în sprijinul cetățenilor care în unele situații s-au confruntat cu dificultăți în reținerea și redarea corectă a denumirii.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente