marți, decembrie 5, 2023
AcasăLocaleDeputatul Tarii Oasului isi respecta alegatorii

Deputatul Tarii Oasului isi respecta alegatorii

ȚARA OAȘULUI ÎN FRUNTEA ȚĂRII! – sloganul meu de campanie electorală a devenit „motorul” activității mele parlamentare.

Iată activitatea deputatului Țării Oașului în doar șapte luni de activitate:

1. Promovarea cu fiecare ocazie a Țării Oașului. De Paște, Țara Oașului a venit cu bucate tradiționale în Parlament. Am invitat personalități marcante să descopere frumusețea Țării noastre.

2. Activitatea mea în Parlament este în folosul cetățeanului. Am depus: 5 moțiuni împotriva greșelilor de guvernare ale USL, 13 propuneri de noi legi dedicate copiilor, educației și creării de locuri de muncă, 25 de interpelări parlamentare legate de problemele specifice Țării Oașului și nu numai, 30 de luări de cuvânt în plen în care am apărat interesele românilor.

3. Oșenii sunt cetățeni ai României, așa încât consider că orice inițiativă de-a deputatului lor pentru România îmbunătățește și viața lor în Oaș. Propunerile mele legislative, ale grupului de parlamentari PDL, privind alocația de stat pentru copii, privind programul „Masa la Școală” pentru elevii din învățământul obligatoriu, privind sistemul unitar de pensii publice, privind aprobarea unor măsuri de relaxare fiscală (cotă unică de 12%, CAS diminuat la angajator cu 5 puncte procentuale, scutirea de impozit a profitului reinvestit, creșterea salariului minim pe economie la 1.000 lei), privind protecția întreprinzătorului din România sau privind clarificarea Statutului Pieței RASDAQ și al Pieței Valorilor Mobiliare Necotate sunt doar o parte din cele 13 inițiative legislative în prima jumătate de an de mandat parlamentar.

4. În 16 august la ora 17 lansez cele două instrumente de comunicare și business: Albumul Țării Oașului și platforma de comunicare www.taraoasului-romania.ro.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente