Acasă Economico-social Social Din grijă pentru semeni! Centrul social din Satu Mare în care toți...

Din grijă pentru semeni! Centrul social din Satu Mare în care toți angajații sunt vaccinați

”Casa Prieteniei” din Satu Mare este un model de bune practici pentru alte centre sociale, instituții etc. De ce spunem acest lucru?, fiindcă tot personalul care deservește centrul este vaccinat cu schemă completă împotriva COVID -19. Din grija pentru beneficiarii centrului, angajații au ales să se imunizeze încă de la debutul campaniei de vaccinare. Felicitări!

”Bravo, „Casa Prieteniei”! Continuând inițiativa bunului nostru partener DAS, am decis să ne mândrim și noi cu centrele sociale ale Caritas în care membrii echipei sunt 100% imunizați.

„Casa Prieteniei” din Satu Mare este un astfel de centru, în care angajații au ales să aibă grijă de ei înșiși, de colegi și bineînțeles, înainte de toate de beneficiari, majoritatea lor vaccinându-se chiar la începutul campaniei. Directorul general al organizației, dr. Ioan-Laurențiu Roman a ținut să mulțumească personal membrilor echipei că au făcut tot posibilul pentru ca unitatea să funcționeze și în aceste vremuri pandemice”, transmite Caritas, Dieceza Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente