Acasă Locale Stiri Satu Mare Doi bărbați din Baia Mare s-au aruncat de la etaj

Doi bărbați din Baia Mare s-au aruncat de la etaj

Gest extrem al unor frați din municipiul Baia Mare. Doi bărbați, în vârstă de 35 de ani, respectiv 38, s-au aruncat de la etajul 5 al unui bloc. Unul dintre ei a decedat pe loc, iar celălalt a fost transportat la spital, în stare gravă.

Bărbații, cu vârste de 35 și 38 de ani, s-au aruncat duminică de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare. Unul dintre ei a a murit, iar celălalt este în stare gravă la spital.

„A fost o sesizare la numărul 112 de la o persoană care a auzit un zgomot și apoi a descoperit doi bărbați căzuți de la etaj. Unul dintre frați a fost găsit decedat, iar celălalt a fost transportat în stare gravă la spital”, transmite Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz și se așteaptă și rezultatele necropsiei în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul, potrivit IPJ Maramureș.

Vecinii fraților spun că cei doi erau retrași și că se ocupau cu vânzarea diferitelor produse prin târguri. Din cauză că nu avea locuri de muncă stabile, aceștia ar fi acumulat datorii la întreținere și utilități.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente