Acasă Sport International Erling Haaland sparge recorduri

Erling Haaland sparge recorduri

Erling Haaland impresionează cu fiecare oceazie. Atacantul norvegian a reușit o dublă în partida disputată împotriva lui Brugge, câștigată de Dortmund cu 3 la 0. Reușind cu această dublă să intre istoria Champions League.

După primul gol reușit în poarta lui Brugge, Erling Haaland a ajuns la cota 15 reușite în Champions League, în doar 12 apariții. Astfel, norvegianul a devenit fotbalistul care ajunge cel mai rapid la borna celor 15 goluri marcate în competiția continentală. 

Până la reușita lui Erling Haaland, recordul era deținut de Ruud van Nistelrooy și Roberto Soldado, care au ajuns la 15 goluri marcate în Champions League după 19 meciuri disputate.

Datorită ”dublei” de marți seară, Erling Haaland l-a depășit pe brazilianul Ronaldo, care are 14 goluri, în topul celor mai buni marcatori din istoria Ligii Campionilor.

Victoria cu Club Brugge a dus-o pe Borussia Dortmund, cu nouă puncte, pe primul loc în clasamentul grupei F, din care mai fac parte Lazio și Zenit.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Ce vreme îi așteaptă pe sătmăreni în perioada următoare

Vremea va rămâne închisă, cu șanse de precipitații, și în weekend și pe parcursul săptămânii viitoare. Temperaturile vor începe și ele să...

Comentarii recente