Acasă Locale Stiri Satu Mare Eveniment și infracțiuni rutiere

Eveniment și infracțiuni rutiere

accident satu mare politia

La data de 21 decembrie 2015,în jurul orelor 12.00,  polițiștii rutieri careieni au intervenit, la un eveniment rutier, produs  pe str. Uzinei, din municipiul Carei,soldat cu ranirea usoara a unei persoane.

     În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit faptul că, numitul Carol P.,  de 65 ani , în timp ce circula pe bicicletă , la iesirea din curtea unui imobil situat pe  strada Uzinei, din municipiul Carei, nu a acordat prioritate de trecere ansamblului format din autotractorul marca DAF și semiremorca, care era condus regulamentar de Nicolae R., de 40 ani, intrand în coliziune cu roata din dreapta spate a semiremorcii.

      In urma impactului a rezultat ranirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la Spitalul municipal Carei, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

      În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

       Luni, la  orele 04.28, polițiștii Biroului Rutier au identificat în trafic, pe Podul Decebal, din municipiul Satu Mare, autoturismul marca BMW, la volanul căruia se afla o persoană de sex masculin.

     În urma controlului efectuat s-a stabilit faptul că, numitul  Francisc L.,în vârstă  de 38 ani, a condus un autoturism, deși acesta nu era  înmatriculat.

     În această situație se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

     Ieri seară polițiștii rutieri din Livada,   l-au identificat în trafic pe D.C.9., pe Sergiu G.,  de 19 ani, care a conducea un moped.

    În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, tânărul a condus mopedul, pe raza localității Livada, județul Satu Mare, deși nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, fapta prevazuta si pedepsita de art. 335. alin.1 din Codul Penal.

- Advertisment -

Cele mai populare

Drapelul României, arborat la 2.519 metri altitudine.La multi ani români!

Drapelul României a fost arborat, de Ziua Naţională, pe vârful Parângul Mare, la 2.519 metri altitudine, unul dintre cele mai înalte din...

Ceremonie restrânsă de 1 Decembrie

Cu ocazia Zilei Naţionale, reprezentanţi ai Armatei României vor participa, la solicitarea şi cu sprijinul autorităţilor locale, la pregătirea, organizarea şi desfăşurarea...

Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat

Un interviu acordat jurnalului ortodox “Drumul Emausului” de ziaristul grec George Alexandrou, autorul uneia dintre cele mai vaste monografii dedicate Sfântului Apostol Andrei, ne...

Sfârșitul unei campanii sfârșite!

Ne aflăm înspre finalul unei campanii electorale, cum n-am mai avut niciodată. Rigorile pandemice au limitat aria acțiunilor...

Comentarii recente