Acasă Locale Stiri Satu Mare Explozie la o brutărie din Tășnad. Două persoane rănite

Explozie la o brutărie din Tășnad. Două persoane rănite

foc

În cursul zilei de azi, în jurul orei 09:34, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunțat despre producerea unei explozii urmată de incendiu, declanșată la o brutărie, aflată în proprietatea unei societăți comerciale din localitatea Tășnad.
La fața locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Tășnad, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.
Forțele de intervenție, ajunse la fața locului, au constatat că ardea interiorul încăperii în care era amplasat cuptorul pe motorină, cu pericol de propagare la întreaga clădire.
În interiorul brutăriei se afla o singură persoană, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care prezenta insuficiență respiratorie și arsuri grave pe aproximativ 60% din suprafața corpului.
O altă victimă, un bărbat de aproximativ 41 de ani, a fost găsit de pompieri în curtea societății cu arsuri pe mâini și spate.
Concomitent cu activitățile specifice desfășurate pentru salvarea persoanelor, localizarea și lichidarea incendiului, pompierii militari au acționat și pentru limitarea propagării acestuia la întreaga brutărie, precum și pentru evacuarea bunurilor din interiorul încăperii incendiate, reușindu-se oprirea scurgerii motorinei din rezervorul de 1000 de litri care asigura sursa de încălzire a cuptorului.
În urma cercetărilor pompierilor privind cauza probabilă a incendiului, explozia ar fi fost produsă de o defecțiune la instalația de încălzire a cuptorului, aceasta având, cel mai probabil, scurgeri de combustibil.
Au ars suporții pentru pâine, două uși din lemn și o fereastră și s-au deteriorat pereții și făina depozitată în interiorul încăperii.
După acordarea primului ajutor medical, cele două persoane rănite au fost transportate de urgență la spital.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nimănui cu nimic nu fiţi datori, decât cu iubirea unuia faţă de altul”

Fii blând și bun cu toți, ne îndeamnă Părintele Serghie, că toți sunt în nevoi, bolnavi cu toții. Nu-i nimeni sănătos la suflet....

Este oficial.Biden,rămâne câștigător

Administrația Serviciilor Generale cea care are un rol cheie în confirmarea oficială a victoriei în scrutinul prezidenţial, l-a informat pe președintele ales...

Postul alimentar:recomandări și rețete

Postul alimentar, în toate civilizațiile și religiile, a fost implementat cu valențe curative nu numai în ceea ce privește corpul, dar și...

Adrian Cozma: Vom dezvolta Satu Mare cu bani europeni!

Nu mai are nimeni nicio îndoială că utilizarea cu eficiență a banilor europeni e cheia și drumul spre o dezvoltare mai rapidă...

Comentarii recente