Hair stylist-ul sătmărean Adriana Popescu, învitată la HUNGARIAN OPEN EUROPEAN BUDAPEST | foto-video

Publicat la data de12 noiembrie 2017 » 1448 Views» De: JSM - redactia » interviu Jurnal, Interviuri, Locale sm

Ce ne poți spune despre inaugurarea noului magazin de extensii Bueno Bia din București?

       În urmă cu o lună am avut onoarea să fiu prezentă la inaugurarea noului magazin de extensii Bueno Bia din București, unde au fost prezente celebrități cărora le-am arătat creațiile mele.

Am rămas plăcut surprinsă de reacțiile lor iar, la câteva zile de la întoarcerea mea din București, am fost invitată de Nauszika Pap din Budapesta pentru a-mi prezenta de această dată un stil avangardist și normal cum îmi plac provocările am reușit să îmi pregătesc 5 modele foarte avangardiste. 

Am primit invitația eu și colaboratorii mei extensii Bueno Bia, pentru a fi prezenți la aceast eveniment. Am acceptat cu mare drag știind că cineva dorește să prezinte ținutele mele din par, și pot să spun că sunt foarte mândră de tot ce am realizat.

Ești învitată la HUNGARIAN OPEN EUROPEAN BUDAPEST, cum ai primit vestea?

Vă pot spune că, pentru mine este o onoare să fiu invitată special la acest mare eveniment numit HUNGARIAN OPEN EUROPEAN BUDAPEST din data de 19.11.2017, unde voi face și jurizarea la categoria coafuri cu împletituri.

Am hotărât împreună cu prietena mea Alina Marchiș să facem de această dată ceva nonconformist inclusiv coafuri și machiaj, atunci am apelat la ajutorul lui Zsolt Popa cu patru ținute și o ținută făcută de Lorand Coza. 

Tot ceea ce fac rezultă din pasiunea și dedicația mea pentru creații inedite în mod special. Vreau ca întotdeauna să fiu cu un pas în față, să mă dezvolt și să ajung cât mai sus. Totodata aceste coafuri nonconformiste vor fi prezentate la sfârșitul luni, în 30 noiembrie și la cel mai frumos Palas Mall Iași în cadrul unui eveniment de hairstylisti unde își vor prezenta fiecare creațiile făcute. Ținutele de par vor fi aduse de la București și vor fi îmbrăcate de manechinele din Iași la fel și coafurile care le voi prezenta la Budapesta. 

La începutul acestui an ai fost invitată la Fashion’s Night Out, eveniment dedicat modei și designerilor

”Am simțit că aș putea și eu să prezint ceva inedit. Drept urmare am încercat, și cred că am și reușit, să vin cu ceva deosebit în fața publicului. Am prezentat ținutele realizate din extensii din păr natural oferite ca de obicei de colaboratorii mei de la Bueno Bia România care de fiecare dată îmi oferă cantitate nelimitată de extensii pentru a putea să-mi realizez demersul artistic.

Ținutele mele au fost prezentate în fața juraților emisiunii Bravo ai stil, cu ocazia organizării la Baia Mare a unei ediții a acestei emisiuni, cu sprijinul și implicarea prietenului și susținătorului meu Lorand Coza, care de altfel m-a și încurajat în încercarea mea de a prezenta ceva interesant, nou, inedit. El mi-a dat încredere că pot realiza ceea ce-mi doream și m-a ajutat mult împărtășind din vasta lui experiență ca designer, ne spunea Adriana Popescu într-un înterviu în urmă cu câteva luni.

A. B.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.