Acasă Sport National FCSB a fost răpusă chiar de foștii ei jucători

FCSB a fost răpusă chiar de foștii ei jucători

FCSB a pierdut clar pe teren propriu, 1-3 cu Astra, după un joc slab în repriza secundă. După ce Gnohere a deschis scorul, în minutul 19, Astra a revenit prin golurile marcate de Alibec, autorul unei duble, și Gabi Enache.

 

FCSB a avut o prestație lamentabilă în defensivă, iar fundașii Vali Crețu, Iulian Cristea și Aristidis Soiledis au fost notați cu 3 de Gazeta Sporturilor. Florin Tănase, Dennis Man și Dragoș Nedelcu au jucat și ei foarte slab, primind nota 4.

Harlem Gnohere a fost cel mai bun jucător de la FCSB, primind 7. Denis Alibec și Constantin Budescu au fost cei mai buni de pe teren, fiind notați cu 8. Bogdan Andone, antrenorul Astrei, a luat 8, în timp ce Bogdan Vintilă, tehnicianul celor de la FCSB, a primit 4.

„Să sperăm că nu va pleca la iarnă iar Budescu. Pentru că de cate ori joacă bine ne lasă singuri. Nu cred că va veni la FCSB chiar dacă îl vrea patronul. Să mergem la pachet undeva? Ar fi bine (n.r Vorbește și tu – îi spune reporterului)”, zis Denis Alibec după meci.

 

„Eu nu mă voi mai întoarce niciodată aici. Ați văzut și dumneavoastră. Am dat două goluri și au început să mă înjure. Am fost și căpitan și nu cred că meritam un asemenea tratament”, a adăugat acesta.

 

 

 

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Interviu Adrian Cozma

1.Cum a decurs campania electorală? Ce credeți că a atras atenția în această campanie? Adrian Cozma: Am făcut o...

Alegători și aligatori

Trebuie să recunoaștem că – cel puțin până acum – campania electorală pentru alegerile locale nu ne-a oferit chestii spectaculoase. Nu am...

PRIMAR DE SOCOND-CORNEA MARE NICOLAE

Varsta : 38 ani Studii : Facultatea de Teologie, specializarea teologie-istorie, Universitatea Oradea          ...

Comentarii recente