Acasă Sport National FCSB a fost răpusă chiar de foștii ei jucători

FCSB a fost răpusă chiar de foștii ei jucători

FCSB a pierdut clar pe teren propriu, 1-3 cu Astra, după un joc slab în repriza secundă. După ce Gnohere a deschis scorul, în minutul 19, Astra a revenit prin golurile marcate de Alibec, autorul unei duble, și Gabi Enache.

 

FCSB a avut o prestație lamentabilă în defensivă, iar fundașii Vali Crețu, Iulian Cristea și Aristidis Soiledis au fost notați cu 3 de Gazeta Sporturilor. Florin Tănase, Dennis Man și Dragoș Nedelcu au jucat și ei foarte slab, primind nota 4.

Harlem Gnohere a fost cel mai bun jucător de la FCSB, primind 7. Denis Alibec și Constantin Budescu au fost cei mai buni de pe teren, fiind notați cu 8. Bogdan Andone, antrenorul Astrei, a luat 8, în timp ce Bogdan Vintilă, tehnicianul celor de la FCSB, a primit 4.

„Să sperăm că nu va pleca la iarnă iar Budescu. Pentru că de cate ori joacă bine ne lasă singuri. Nu cred că va veni la FCSB chiar dacă îl vrea patronul. Să mergem la pachet undeva? Ar fi bine (n.r Vorbește și tu – îi spune reporterului)”, zis Denis Alibec după meci.

 

„Eu nu mă voi mai întoarce niciodată aici. Ați văzut și dumneavoastră. Am dat două goluri și au început să mă înjure. Am fost și căpitan și nu cred că meritam un asemenea tratament”, a adăugat acesta.

 

 

 

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Premierul Ludovic Orban declară ferm că nu va fii lockdown după alegeri

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara că ''nu va fi niciun lockdown'' după alegerile parlamentare, motivând că România nu îşi poate...

Veste bună pentru sătmăreni.Municipiul a ieșit din carantină

Municipiul Satu Mare iese din carantina zonală instituită în data de 19 noiembrie 2020, odată cu expirarea celor 14 zile și scăderea...

Vezi aici care sunt echipele deja calificate în optimile UCL

Miercuri seara s-a terminat și cea de-a cincea etapă din cadrul grupelor UCL, iar după rezultatele din această...

Un român a debutat aseară în grupele Ligii Campionilor

Meciul dintre Juventus Torino și Dynamo Kiev a avut multe de oferit aseară, ca...

Comentarii recente