Acasă sus Festivalul Pălincii în Țara Oașului

Festivalul Pălincii în Țara Oașului

Asociația Patronală a Producătorilor de Pălincă Naturală din Țara Oașului în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare și Primăria Turț a organizat în perioada 8-9 noiembrie 2019, la Turț, ”Festivalul Pălincii din Inima Oașului – Turț!”

”Pe lângă promovarea turistică a zonei, festivalul îți propune valorificarea produselor tradiționale românești, așa că vă așteptăm cu cea mai bună pălincă naturală la un spectacol folcloric pe cinste” este mesajul organizatorilor.

În program eu evoluat:  Ansamblul ”Florile Turțului”, Petrică Mureșan, Maria Petca Poptean, Bianca Cionca și Ansamblul ”Măgura”, Viorel Nicolae Pop Maria Tripon, Ansamblul ”Sânzienele” și ceterașii, Vasile Solomon și Mihai Zele, Ansamblul ”Vatra” din Santău, Georgiana Marina și Ansamblul ”Dorul sătmărene”.

- Advertisment -

Cele mai populare

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Comentarii recente