29.8 C
New York City
joi, mai 19, 2022
AcasăSanatateFOTO: Proiecții spectaculoase pe spitalele din municipiul Satu Mare

FOTO: Proiecții spectaculoase pe spitalele din municipiul Satu Mare

Și în acest an Centrul Cultural GM Zamfirescu în parteneriat cu Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și Centrul Județean pentru Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare a dorit să aducă spiritul sărbătorilor de iarnă mai aproape de angajații din sistemul sanitar dar și de sătmărenii care sunt internați în spitalele din municipiul reședință de județ. Astfel pe unitățile sanitare au fost proiectate imagini cu motive festive care să aducă un zâmbet pe chipul sătmărenilor cu probleme de sănătate.

Această perioadă atât de încărcată spiritual aduce un plus de vulnerabilitate sătmărenilor care sunt internați în spital. Autoritățile locale au dorit ca prin intermediul acestei acțiuni să le reamintească că nu sunt singuri în lupta cu boala. Cu toții sperăm ca sărbătorile de iarnă să îi găsească sănătoși în sânul familiei. Gânduri de apreciere și recunoștință se îndreaptă și către personalul medical care depune eforturi consistente pentru ca serviciile medicale să fie la cei mai înalți parametri.

”Apreciem munca tuturor celor care luptă în prima linie pentru sănătatea sătmărenilor! Totodată am dorit să aducem mai aproape atmosfera caldă a sărbătorilor de iarnă și celor care se luptă pentru sănătatea lor proprie în spitalele din municipiu. De aceea am îmbrăcat în motive de Crăciun și anul acesta cu proiecții video clădirile spitalelor”, transmite Centrul Cultural ”GM Zamfirescu”.

Sursa foto: GM Zamfirescu

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente