joi, iunie 20, 2024
AcasăLocaleÎn ciuda vremii bune, puțină lume a participat la Zilele Careiului 2013

În ciuda vremii bune, puțină lume a participat la Zilele Careiului 2013

Anul acesta cu toate că vremea nu a fost călduroasă la sfârșit de săptămână, foarte puțini careieni au fost prezenți la manifestările dedicate zilei Careiului. Nu se știe cu exactitate care a fost motivul lipsei publicului, poate criza financiară sau programul artistic care a fost destul de slăbuț.

Sâmbătă, 10 august la Carei a avut loc deschiderea manifestărilor dedicate zilelor municipiului. La deschiderea oficială, au participat: președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, primarul Careiului Kovacs Eugen, deputatul Ovidiu Silaghi, președintele PSD Mircea Govor, Octavian Petric, președintele PDL Petre Mureșan, vicepreședintele Beniamin Kira, secretarul general Ghilea Sorin, președinta organizației județene PDL de femei Blidar Ileana, Mihaela Kostin și alte personalități ale județului.

Tot în cadrul deschiderii oficiale a avut loc o paradă a majoretelor și a steagurilor, care a pornit din zona Primăriei și s-a îndreptat până în curtea castelului.

În prima zi a sărbătorii zilelor orașului a avut loc o competiție sportivă la tenis de masă și anume Cupa „Villa Karul”, în organizarea  Asociației  Tapo. Alături de sportivii careieni au concurat și cei veniți de la CS Zalău,antrenori Puie Victor și Mureșan Augustin.

Intr-o atmosferă destinsă,aproape fără public din păcate,tinerii aspiranti la titlul de viitor campion au pasat mingea până aproape de orele amiezii.

Rezultatele au fost următoarele: Băieți 8-10 ani ; 1-Szilagyi Paul-Carei; 2-Papp David-Carei; 3-Mudure Spiridon-Carei; 3-Foch Peter-Germania Baieti 11-13 ani; 1-Balaj Robert-Cluj; 2-Muresan Cristian-Zalău; 3-Mudure Marcel-Carei; Fete 8-10 ani; 1-Barbor Ioana-Zalău; 2-Campan Carla-Zalău; 3-Onicas Mara-Zalău, Fete 11-13 ani; 1-Domokos Reka-Zalău; 2-Dari Helga-Carei; 3-Codot Patricia-Zalău; 3-Gosa Irina-Zalău; 4-Safta Henrietta-Carei

Toti participantii au fost recompensati cu diplome si medalii.

Duminică seria evenimentelor a continuat de la primele ore. Primele manifestări au avut loc în incinta Ștrandului Termal Carei, acolo s-au desfășurat jocuri sportive pe nisip ( volei, fotbal).

La castelul KÁROLYI a avut loc o proecție de film a regizorului Paula Oneț, care a prezentat scurtmetrajul „După FEL și CHIP”, film selectat să ruleze la Festivalul de Film de la Cannes, Franța.

Spre lăsarea serii pe scena amplasată în parcul dendrologic, Alexandra Ungureanu, Bon Bon și Alex Velea au facut atmosferă cu toate că publicul a fost  destul de puțin.

Nu mulți careieni s-au înghesuit să ia parte la această sărbătoare,mai ales că majoritatea comercianților prezenți în parc practicau prețuri destul de ridicate .zilele-careiului (1)zilele-careiului (2)

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente