Acasă Locale Nationale Încă o plată online pe site-ul ghișeul.ro

Încă o plată online pe site-ul ghișeul.ro

Românii nu mai trebuie să se deplaseze la ghișeu pentru a-și achita plata pentru achiziționarea plăcilor cu număr de înmatriculare. De asemenea, tariful de atribuire al unui număr preferențial și păstrarea combinației numărului de înmatriculare în cazul radierii sau transferului de proprietate a autovehiculului, se poate achita online.

Aceste plăți se pot realiza de la mijlocul lunii curente prin intermediul platformei www.ghișeul.ro. Plata se poate efectua, fără autentificare, accesând site-ul www.ghișeul.ro și utilizând un card bancar valid.

Este foarte important de reținut faptul că pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul platformei www.ghiseul.ro – dovada plății este obligatorie. Confirmarea plății se va transmite pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră.

În prezent, prin intermediul site-ului www.ghișeul.ro se pot efectua plățile reprezentând contravaloarea permisului de conducere, certificatului de înmatriculare și autorizației de circulație provizorie.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente