Acasă Locale Stiri Satu Mare Întăbulare gratuită într-o comună din județ

Întăbulare gratuită într-o comună din județ

In urmatoarele 30 de zile vor demara lucrarile de intabulare a aproximativ 1500 de imobile ( parcele ), in baza finantarii de 100 mii lei , asigurata prin „Programul national de cadastru si carte funciara ” pentru anul 2019.
In toamna anului 2018 ,datorita unor probleme de ordin tehnic lucrarile de intabulare gratuita , au fost contractate doar pentru cateva sute de parcele , incluse in doua sectoare cadastrale , fiind utilizati doar un sfert din banii alocati !
In prezent , sectoarele cadastrale au fost redimensionate( micsorate ) , fiind mai usor de gestionat si prezentand un interes mai mare pentru firmele de topografie!
Ca procedura de lucru…. , se masoara fiecare sector ( contine zeci sau sute de parcele si se intinde pe zeci de hectare ), dupa care se pozitioneaza fiecare parcela ,iar detinatorii terenurilor primesc titlu de proprietate ( daca nu a fost eliberat pana in prezent ) si extrasul de carte funciara !
Lucrarile se vor desfasura pe sectoarele cadastrale din toate cele 6 localitati!” anunță primarul comunei Homoroade, Simion Ardelean.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente