joi, februarie 29, 2024
AcasăDivertismentInterviu cu artista Carmen Serban ''Satmarenii sunt oameni muncitori, sunt veseli și...

Interviu cu artista Carmen Serban ”Satmarenii sunt oameni muncitori, sunt veseli și petrecăreți”

carmen sBine te-am găsit Carmen. Pentru început spune-ne câteva lucruri despre ține : Ceao Adi. Pai.. Sunt din Timișoara și locuiesc în București. Sunt o fire sensibilă cu bun simț și îmi plac oamenii de treabă. Totodată sunt deținătoarea a 8 Discuri de Aur și a 7 Discuri de Platină. Absolventă Curs de Canto Popular la data de 30.05 1989 și Absolventă Curs de Canto Popular la data de 30.05.1991 , cu Profesor de Muzică: Vasile Hojda. Licențiată în jurnalism, în cadrul Universității Hyperion din București.

 Este adevărat că muzică este viață ta ?

– Dacă mă întrebi pe cine iubesc cel mai mult , răspunsul meu este DUMNEZEU !
– Dacă mă întrebi ce iubesc cel mai mult în lumea asta , răspunsul meu este cel anticipat de ține ” muzică este viață mea a€œ

 Câte CD-uri ai lansate până în prezent , acum lucrezi la ceva nou ?

Da, acum lucrez la ceva nou , dar , te rog să nu îmi ceri să-ți spun exact câte albume am scos pînă acum , căci nu știu! a€¦undeva până în 25 de albume în mai bine de 20 ani de carieră muzicală.

 Ce gen de muzică abordezi la petreceri sau concerte ?

Genul meu muzical se numește a€œMUZICA DE PETRECERE”. La nunți, botezuri și nu numai , cânt din repertoriul meu, cânt muzică mea , cânt multă muzică populară-folclorică din toate zonele țării noastre , cânt și etno și de ce nu 5, 6 manele, că mai multe n-am și nu știu. Mai cânt și vals a€œMai întoarce Doamne roata” și a€œSa-mi cânți cobzar” a€¦ în fine, pot să zic că abordez cu succes și profeionalism aproape orice gen muzical românesc.

 Pe unde ai avut concerte până acum, dar pe viitor ?

Concerte , am avut peste tot , începând cu Europa, America și Canada , iar în România sunt foarte puține locațiile unde nu am fost chemată să cânt. Am colindat țara în lung și în laț și pentru toți românii am cântat a€¦ eu cam vorbesc în versuri , defect profesional :)

 Când spui Timișoara, la ce te gândești ?

Timișoara, cu bune și rele , este orașul copilăriei mele, este orașul meu natal! În Timișoara locuiesc părinții mei , frații mei , toată familia mea e acolo. De curând , împreună cu saxofonistul Doru Taranu de la Timișoara am compus melodia ” Timișoara mea frumoasa” unde exprim clar ce reprezintă Timișoara pentru mine a€œTimisoara mea frumoasă , Tu îmi ești leagăn și casă , Ești orașul meu natal ”

carmen serban Cum stă cu dragostea artistă Carmen Șerban ?

Cu dragostea stau bine și îți spun și de ce afirm acest lucru:

– Dumnezeu mă iubește!
– Nepoțeii mei mă iubesc!
– Oameni din toate categoriile de vârstă , mă iubesc!
– Iubitul meu mă iubește siiii , și eu îl iubesc foarte mult!

 Că amintiri ai legate de Satu Mare ?

Am cântat des , la Satu-Mare , îmi plac oamenii de acolo , fiindcă sunt cu suflet mare. Satmarenii sunt oameni muncitori, sunt veseli și petrecăreți, sunt comunicativi și credincioși. Și ce mai îmi place mult la voi, este că la nunți respectați tradiția și portul popular.

 Unde te poate contacta publicul pentru concerte și nunți ?

Sunt ușor de găsit:

– pe facebook: artist.carmenserban
– pe site: www.carmenserban.ro
– pe mail: [email protected]

 În încheiere țin să-ți mulțumesc pentru timpul acordat și transmitele un mesaj fanilor tăi.

Mesajul meu este pentru toți cititorii taia€¦ ” Multă sănătate și succes în toate, să fiți la suflete frumoși și la buzunare mai groși ” Iar pentru fanii mei , va iubesc mult , by Carmen Șerban

A consemnat Adrian  Bilanici

http://www.youtube.com/watch?v=kotFCqxczDw&feature=share&list=PL54EB2F4F42632AC7

 

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente