Acasă Locale Stiri Satu Mare ISU pregătiți dacă în județul Satu Mare se va schia

ISU pregătiți dacă în județul Satu Mare se va schia

Județul nostru va fi pus, cât de curând, pe harta locurilor schiabile, iar odată cu acestă realizare vine și responsabilitatea asigurării unui răspuns optim la urgențele medicale specifice. În spatele misiunilor de salvare desfășurate de salvamontiști, urgentiști și alte entități implicate se află numeroase ore de pregătire.
În perioada 22-23 noiembrie, Secția de Pompieri Negrești Oaș fost „gazda” echipajului de zbor al elicopterului aparținând Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. și a salvatorilor montani din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Satu Mare, care au desfășurat un amplu exercițiu de pregătire cu elicopterul SMURD în perimetrul Luna Șes – Vf. Pietroasa.
Aplicația a avut drept scop testarea modului de gestionarea a unei situații de urgență în zona montană și antrenarea în comun a efectivelor implicate în misiunile de căutare-salvare.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente