Acasă Locale ISU Satu Mare a participat la un concurs de descarcerare la Bistrita

ISU Satu Mare a participat la un concurs de descarcerare la Bistrita

accident-botizului (1)În perioada  07.07 – 09.07.2013, s-a desfășurat, la  Inspectoratul pentru Situații de Urgență „BISTRIȚA” al județului Bistrița Năsăud, Competiția națională de descarcerare și prim ajutor – faza zonală, la care au participat reprezentanți din 6 județe: Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Cluj, Bistrița și Bihor. Concursul a constat în două probe distincte, și anume: proba de descarcerare, care presupune scoaterea unei victime captivă într-un autovehicul accidentat, și proba de prim ajutor, în care se acordă primul ajutor persoanei descarcerate.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „SOMEȘ” al județului Satu Mare a fost reprezentat de echipajul compus din: Plt.maj. Jeney Andrea, Plt.maj. Borbely Ștefan, Plt. Bărbuș Gheorghe, Plt.maj. Ardelean Antonio, Plt.maj. Czir Tiberiu, Plt. Szucs Attila și Plt. Mirghiș Sergiu, care a reușit performanța de a ocupa locul doi. Podiumul a fost completat de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „CRIȘANA” al județului Bihor, pe locul I, și de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „AVRAM IANCU” al județului Cluj.

accident-botizului (2)

accident-botizului (3)

- Advertisment -

Cele mai populare

Messi a marcat și i-a adus un omagiu lui Maradona

Barcelona a jucat duminică contra echipei Osasnuna. Formația antrenată de Ronald Koeman s-a impus cu scorul de 4...

Lewis Hamilton se impune într-o cursă nebună

Campionul mondial Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Bahrainului, o cursă pe care...

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Comentarii recente