Acasă Divertisment Karry Mullis, inventatorul testului PCR

Karry Mullis, inventatorul testului PCR

ÎN CE MOD ESTE MANIPULAT  ACEST TEST SPRE A SPECIFICA TOȚI VIRUȘII  RNA   PRESUPUȘI A FI PREZENȚI ÎNTR-UN ANUME LOC ȘI CARE POT EXISTA SAU NU ÎN ACEL LOC ?

Kary Mullis: “Sa manipulezi …eu nu cred ca poti manipula testul PCR . Rezultatele,  interpretarea rezultatelor, daca ei ar putea gasi acest virus in tine cat de cat (“at all”) …iar cu testul PCR , daca este bine facut, poti gasi aproape orice in oricine (!)…incepe sa te faca sa crezi in notiunea budista ca totul este continut in orice .

Cand tu poti sa amplifici  o singura molecula pana cand aceasta devine ceva quantificabil  – ceea ce testul PCR poate face – atunci nu exista decat foarte putine molecule pe care sa nu le ai si tu in organismul tau, macar odata.

Deci asta se poate interpreta drept o manipulare, anume sa crezi ca are vreo importanta ! PCR -ul iti permite sa iei o cantitate minuscula din ceva , s-o declari quantificabila /masurabila  si apoi sa o prezinti ca fiind importanta . Asta  nu este manipulare ci interpretare gresita. Testul nu-ti spune daca esti bolnav , sau daca ce s-a gasit in tine iti va produce vreun rau”.

Sterie Ciumetti

Nobelpreisträger Kary Mullis – Der Erfinder des PCR-Test

Traducerea : Rodica S. Bratulescu – Jackson

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente