Acasă Locale Stiri Satu Mare La sfârșit de săptămână începe Street Music Festival Satu Mare

La sfârșit de săptămână începe Street Music Festival Satu Mare

În acest weekend, Satu Mare devine capitala muzicii și a artelor stradale. În perioada 12-14 iulie sosesc în municipiu artiști din toate colțurile lumii cu peste 120 de prestații artistice excepționale care se vor desfășura pe cele șapte scene amplasate. Organizarea este în plină desfășurare, iar echipa care lucrează la acest proiect dorește să vă aducă în atenție cinci lucruri de care putem fi mândri cu toții.

Ne-am propus atragerea a cât mai mulți turiști la Satu Mare. În acest scop, renunțând la tradiția convenției publicitare obișnuite, am fost primii care am promovat acest eveniment sătmărean și în orașele apropiate, într-un mod inedit: ambasadorul nostu Mr. Piano, pianistul pe roți, a promovat evenimentul la Nyíregyháza, Carei, Oradea și Cluj-Napoca.
Piano-taxi, astăzi după masa! Ținând cont de succesul pianistului din 2018, am dorit să pregătim surprize și publicului sătmărean, în special copiilor: Joi, 11 iulie, începând cu ora 17.00, pe pasajul Corneliu Coposu, sătmărenii vor avea ocazia să facă o plimbare cu pianul. Vă așteptăm să faceți și voi o plimbare pe partitură!
Am pregătit pentru acest weekend peste 120 de show-uri: puteți accesa programul complet Street Music Festival pe pagina Facebook al evenimentului sau pe Festivapp, aplicație care se poate descărca pe Android: http://bit.ly/FestivApp – iOS: http://bit.ly/iFestivApp.
StreetFood, joi, 11 iulie, pe pasajul Coposu: 15 furnizori de bunătăți culinare de tip ”streetfood” vă așteaptă în acest weekend cu mâncăruri gustoase și băuturi atent alese. Vă invităm să le degustați pe toate!
În cadrul evenimentului vom inaugura primul ”merchandising shop” local unde puteți achiziționa tricouri personalizate, cu un conținut inedit, în diferite mărimi. Shopul îl găsiți în caravana roșie la RedHat Yard.
Sponsorul Principal al festivalului este Schlemmer Romania, una dintre cele mai importante companii sătmărene în domeniul tehnologiei. Pe lângă activitatea la nivel internațional, compania este prezentă în viața culturală a orașului și sprijină comunitatea, inițiativa, oamenii.

Iubitorii muzicii și artelor stradale sunt așteptați în acest an la 7 scene: pe scena Artist Arena by ZES Zollner din Piața 25 Octombire veți putea fi martorii unor scenete de artă stradală cu totul speciale. Scena Compas vă așteaptă la platoul de evenimente de pe pasajul Coposu. În centrul Pieței Libertății, la scena Dräxlmaier, vă veți putea amuza de cele mai distractive reprezentații aduse în acest an la Satu Mare. Scena TransPink amplasată pe pasajl Coposu vă așteaptă cu multe surprize, iar, mulțumită Ecomatrix, vom popula și în acest an scena amplasată pe malul Someșului. RedHat Yard este sediul neoficial al organizatorilor și locația afterparty-urilor, dar, tot în acest spirit, vom aduce în curtea Muzeului de Arte atmosfera vinyl party-urilor de odinioară.

Festivalul este realizat cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, Primăriei Municipiului Satu Mare, centrul comercial Aushopping, Tarr Beton și The Dome. Mașina oficială a festivalului este Ford prin Ford West Satu Mare, mulțumiri Gotec Rom pentru iluminatul special al clădirilor și Edmeea Trans pentru asigurarea transportului invitaților.

Dragi sătmăreni, vă rugăm să popularizați și voi Street Music Festival: invitați cel puțin un prieten sau pe prieteni din alte orașe și profitați de faptul că în acest weekend Satu Mare este capitala muzicii și artelor stradale!

- Advertisment -

Cele mai populare

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Atac puternic la familia tradițională

Un nou atac la familia tradițională: Comisarul pentru Drepturile Omului din cadrul CEDO declară că ”absența recunoașterii pentru cuplurile de același sex...

Comunicat de presă-Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva

Venind în întâmpinarea celor ce-și vor îndrepta pașii spre Iași pentru a participa la această sărbătoare și ținând cont și de deciziile...

Măsuri extraordinare de desfășurare a alegerilor

Votarea se desfăşoară după anumite reguli de protecţie sanitară impuse de autorităţi în contextul pandemiei, care presupun purtarea măştii, dezinfectarea, dar şi...

Comentarii recente