Acasă Locale Stiri Satu Mare Lipsă de personal la Serviciul de Pașapoarte

Lipsă de personal la Serviciul de Pașapoarte

Dacă zilele trecute ministrul Muncii anunța un surplus de aproximativ 150.000 de angajați în administrație, județul nostru se confruntă cu o problemă în ceea ce privește personalul la Serviciul de Pașapoarte în această perioadă.

”Prefectul Radu Bud, subprefectul Altfatter Tamás și directorul de cabinet Adrian Cozma au participat luni, 13 ianuarie 2020, la ședința de lucru săptămânală cu șefii de servicii din cadrul Instituției Prefectului.
În cadrul întâlnirii s-au discutat probleme curente pentru buna desfășurare a activităților programate pentru săptămâna în curs, urmând ca la viitoarea întâlnire să se concluzioneze rezultatele acestora.

Una dintre problemele discutate a reprezentat-o lipsa de personal cu care se confruntă Serviciul de Pașapoarte”, transmite Biroul de Presă al Instituției Prefectului Satu Mare.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bravo Romania!Munții Cernei,in turismului european

Asociaţia Montană Carpaţi anunță că a finalizat proiectul pentru dezvoltarea turistică și economică din zona Munții Cernei, “City Break în munţii Cernei”.

Fonduri Europene pentru IMM

Au apărut propunerile oficiale de granturi pentru IMM: domeniile eligibile și grila de punctaj la proiecte Ministerul Fondurilor Europene...

PNL obține victoria primăriilor

Galben predomină țara și orașul obtinând un scor istoric după mulți ani de efort și munca.PNL este câștigător al alegerilor locale din...

Vor încă un scrutin

Doi candidaţi din comuna Orţişoara din judeţul Timiş, au obţinut acelaşi număr de voturi, astfel că în această localitate urmează să fie...

Comentarii recente