Interviu cu Antonia Gordea : ”Apreciez oamenii foarte bine educați și cred că asta spune totul”

Publicat la data de9 decembrie 2013 » 13077 Views» De: JSM - redactia » interviu Jurnal, Locale

Pentru început poți să-mi spui câteva lucruri despre ține?

Bună ziua. Numele meu este Antonia Gordea , am 17 ani sunt elevă în clasa a XI a la „Colegiul Național Ioan Slavici” Satu Mare . Sunt o persoană punctuală, hotărâtă și mereu veselă.

Cum comentezi expresia „să fii om e lucru mare, să fii domn e o întâmplare”?

Să fii om e lucru mare… în societatea noastră e foarte mare lucru să mai întâlneșți și oameni în adevăratul sens al cuvântului, domn însă poate deveni oricine peste noapte.

De ce crezi că tot mai mulți tineri cad în patima drogurilor?

Cred că oamenii din zilele noastre sunt prea stresați, prea ocupați ca să se ocupe de educația și buna creștere a copiilor și de aceea când ajung la perioada adolescenței aceștia cad în diferite patimi în funcție de educația primită acasă , de anturaj și de întâmplările petrecute în viața lor.

Antonia Gordea  (1)Cum trebuie să arate pentru tine baiatul ideal.

Baiatul ideal… hm, baiatul ideal în opinia mea trebuie să fie modest , cu suflet mare și bine educat, cred că pentru a fi baiat ideal, nu contează celelalte calități ca frumusețea sau situația materială de acasă.

Crezi în dragoste la prima vedere, de ce?

Da … cred în dragoste la prima vedere, deoarece pentru mine prima impresie contează foarte mult și dacă aceasta impresie este impecabilă poate aparea acel ceva.

Ce hobby-uri ai?

Hobby-urile mele sunt mai multe , însa hobby-ul meu preferat este modeling-ul.

Ce te atrage la modeling?

Modeling-ul este pasiunea mea incă de la o varstă fragedă, mereu mi-a făcut plăcere să prezint creațiile diferiților designeri , imi plac evenimentele mondene și stresul din backstage.

Ce apreciezi cel mai mult la un om și ce nu?

Apreciez oamenii foarte bine educați și cred că asta spune totul. Urăsc la oameni falsitatea.

Ce înseamnă Satu Mare pentru tine?

Satu Mare este un oras în care am crescut, este și va rămâne orașul meu de suflet indiferent unde mă va purta destinul în viitorul apropiat.

Cât crezi că pot conta banii în ziua de azi?

Pentru unele persoane banii contează foarte mult, pentru mine însă, mai puțin pentru-că am fost plecată și în afara țării de unde am învătat că în viata banii nu sunt totul, consider că acestia nu au un rol extrem de important în viața mea.

Crezi că o lume condusă de femei ar fi mai bună?

Cred în puterea femeilor de a aduce schimbări în lume, deoarece acestea sunt mult mai ordonate, responsabile și mult mai atente la micile detalii.

Mulțumesc pentru timpul acordat, în final vrei să le transmiți un mesaj cititorilor noștri?

Multumesc și eu pentru interviul adresat. Dragi cititori… deoarece suntem în pragul sărbătorilor de iarna vreau să vă urez să aveti parte de un Crăciun Fericit și un An Nou minunat!!

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.