A fost anulată licitaţia pentru reabilitarea pasarelelor din centru

Publicat la data de29 august 2019 » 178 Views» De: George Negrea » Locale sm

Licitaţia pentru reabilitarea pasarelelor pietonale ce fac legătura între digul Someşului şi Piaţa 25 Octombrie a fost anulată întrucât nicio firmă nu a depus ofertă.

Licitaţia organizată de Primăria Satu Mare pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice a fost anulată, nefiind nicio ofertă depusă până la termenul limită.

Valoarea estimată a contractului era de un milion de lei fără TVA.

„Având în vedere stadiul actual precar al pasajelor pietonale care fac legătura între Centrul Nou al municipiului Satu Mare și digul de pe malul drept al râului Someș, respectiv utilizarea frecventă atât din punct de vedere al traficului de presoane cât și velo, în urma efectuării expertizei de specialitate care impune reabilitarea acestora, se impune și se justifică demararea de către primăria municipiului Satu Mare a lucrărilor si serviciilor de proiectare și a lucrarilor de execuție privind reabilitarea acestor pasaje pietonale. Valoarea totală estimată fără TVA a lucrărilor, în conformitate cu prevederile art. 16 din Legea 98/2016, privind achiziţii publice, este de 1.028.950,30 lei fără TVA, din care: – 61.890,99 lei fără TVA, aferentă valorii serviciilor de proiectare în cadrul documentaţiei de atribuire, care cuprinde şi valoarea aferentă serviciilor de asistenţă tehnică pe perioada execuţiei lucrărilor în valoare de: 4.717,36 lei – 967.059,31 lei fără TVA, reprezintă valoarea lucrărilor”, se arată în documentaţie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.