Acasă Locale Stiri Satu Mare Locul II pentru sătmăreni la “RALIUL MEDICAL TRANSCARPATIC 2019”,

Locul II pentru sătmăreni la “RALIUL MEDICAL TRANSCARPATIC 2019”,

O delegaţie, cu un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Satu Mare, a participat în perioada 4 – 8 Iunie 2019 la Conferinţa şi Concursul Internaţional “RALIUL MEDICAL TRANSCARPATIC 2019”, organizat de Centrul Regional de Ajutor Medical de Urgenţă din Transcarpatia – Ucraina.

Echipajul satmarean a obtinut LOCUL  II– la copil- corp strain, intoxicatie cu otrava, dintr-un număr de 44 de echipaje concurente, cu 150 de concurenţi.

Concursul s-a desfăşurat în Ucraina sub tutela Regiunii Administrative Transcarpatia – Departamentul de Medicină de Urgenţă la invitaţia Consulatului României la Solotvino, Ucraina.
La concurs au participat Managerul Serviciului Județean de Ambulanta Satu Mare Dr. Notarius Gabriela, Dir. tehnic Iago Tamas, şi un echipaj medical de urgenţă de tip C2, format din Dr. Stancu Ramona, As. Vlazan Bogdan, Amb. Timis Daniel.
Consulatul României la Solotvino încurajează orice formă de colaborare transfrontalieră care poate aduce valoare adăugată relaţiilor dintre România şi Ucraina.
Conducerea Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare aduce multumiri si felicitari echipajului care a participat la acest concurs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Indigestia.Tratamente naturiste.

Indigestia apare cel mai frecvent în urma meselor copioase, bogate în grăsimi sau greu de digerat, sau din cauza alimentelor prea rapid ingerate.

Studenţii cer scăderea taxelor de şcolarizare

Începutul noului an universitar îi nemulțumește pe studenți. Teodor studiază Dreptul la Universitatea din Bucureşti. Anul trei de...

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Comentarii recente