Acasă Locale Stiri Satu Mare Locuri de muncă în Portugalia

Locuri de muncă în Portugalia

mazare_0000

Prin reteaua de munca EURES, se comunica oferta de locuri de munca a firmei daneze Greenpeas care detine in Portugalia o filiala unde se va desfasura activitatea.

Compania  promoveaza  respectul reciproc, responsabilitatea si increderea intre lucratori.

Conditiile de angajare se gasesc pe website-ulwww.My-greenpeas.com.

Limba engleza este obligatorie, nivelul minim de cunostinte este acceptat. Programul se va desfasura in perioada 1 martie-1 iunie, 6 zile pe saptamana.

 Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS,cu poza inclusa, pe adresa de email:[email protected]

Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor este 1 februarie 2016.Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselectia aplicatiilor se face telefonic sau prin email de angajator.

Invitatia la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierul EURES din cadrul AJOFM Bihor si/sau de consilierul EURESde la AJOFM Timis.Selectia va avea loc la mijlocul lunii februarie, in zona de vest a tarii Oradea si/sau Timisoara.

Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise numai persoanelor invitate.Nu sunt admise alte persoane la interviu.

- Advertisment -

Cele mai populare

Adaptogeni-Băuturi care îmbunătățesc calitatea somnului

Iată trei rețete delicioase de băuturi care conțin adaptogeni și care îmbunătățesc calitatea somnului, oferă energie și elimină stresul.

Orașul exemplu mondial de bune practici ecologice: Freiburg, Germania

Regiunea istorică Suabia, unul dintre primele mari ducate  ale Germaniei medievale, acoperă mai multe zone din sud-vestul Germaniei, estul Elveției și nord-estul...

Avem oare preocupări de mântuire?

Cineva care nu merge la biserică, de exemplu, acela nu-și manifestă credința, n-are credință. Cine nu ține post, nu ține rânduiala postului, cine nu...

Rareș Bogdan- ”imaginea unei ţări abandonate”

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, susține că, după decizia judecătorilor în Dosarul 10 august, a avut ”imaginea unei ţări abandonate, unde Justiţia umblă...

Comentarii recente