Acasă Locale Luptă pentru viață la doar doi ani.Ajutorul tău,poate schimba viața ei.

Luptă pentru viață la doar doi ani.Ajutorul tău,poate schimba viața ei.

Ines s-a născut prematur, la 24 -25 săptămâni de sarcină, având la naștere o greutate de doar 480 grame. Medicii au declarat-o avorton spontan, nu i-au dat nicio șansă de supraviețuire .

Ines a luptat pentru viața ei încă din prima zi și a demonstrat că vrea să trăiască alături de părinții ei care luptă zi de zi pentru recuperarea puiului lor.

Pentru a-i asigura o viață cât mai bună, părinții micuței Ines fac eforturi financiare mult peste puterile lor. Diagnosticul micuței Ines este: paralizie cerebrală, dipareza spastica, microcranie, retras motor și al limbajului expresiv.

În luna Decembrie Ines are programată o operație în Barcelona, iar după această intervenție chirurgicală vor urma terapii de recuperare. Pe lângă acestea, mămica micuței Ines ne-a spus că puiul lor ar avea mare nevoie de un scaun cu rotile special pentru afecțiunile ei însă până în acest moment ei nu au îndrăznit să se gândească că într-o zi își vor permite sa îl achizitioneze.

Noi ne dorim să reușim să îi ajutăm și să o ajutăm pe micuța Ines să aibă o viață mai ușoară. In acest sens, acest grup va strânge fonduri pentru Ines.

Toate donatiile, licitațiile și tombolele din acest grup se vor contoriza pentru Ines.

Va rugam ca fiecare donație să conțină mențiunea: INESO puteți ajuta pe Ines donând prin una dintre metodele de mai jos:🌸

Revolut: 0747.681.370

User: mariab9kl🌸

Transfer bancar:

Cont Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601

Cont euro: RO80BTRLEURCRT0532233601

Cont lire: RO38BTRLGBPCRT0532233601

Swift: BTRLRO22

Beneficiar Asociatia pentru micutul Noel

Toate chitantele trebuie sa conțină mentiunea INES.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente