Acasă Locale Stiri Satu Mare Mai multe fonduri pentru serviciile sociale

Mai multe fonduri pentru serviciile sociale

Consiliul Județean Satu Mare va acorda mai multe fonduri pentru serviciile sociale. ”Dezvoltăm serviciile sociale și majorăm în 2020 fondurile nerambursabile acordate de Consiliul Județean Satu Mare proiectelor în domeniul social, la 1,8 milioane de lei, față de 1,5 milioane de lei, cât erau în 2019. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, s-a întâlnit cu reprezentanții asociațiilor și fundațiilor care oferă servicii sociale, și care intenționează să depună proiecte prin Legea 350/2005. În cadrul ședinței consultative, președintele a recomandat luarea unor măsuri pentru a se evita anumite dificultăţi apărute în trecut în acest domeniu și au fost discutate modificările propuse regulamentelor de acordare a finanțării.” apare în anunțul de pe pagina de Facebook a instituției.
Propunerea de majorare a fondurilor nerambursabile va fi dezbătută și supusă aprobării în următoarea ședință a Consiliului Județean.

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente