Acasă Locale Stiri Satu Mare Marș de amploare al angajațiilor Electrolux

Marș de amploare al angajațiilor Electrolux

Joi, 21 martie, sute de angajați de la Electrolux Satu Mare au organizat un marș de amploare în oraș. Aceștia cer creșterea salariului cu 2 lei pe oră.

Muncitorii scandează “Nu cedăm” și “Veniți cu noi”. Alături de protestatari se află și preşedintele Cartel Alfa din România, Bogdan Hossu.

Muncitorii au pornit scandând și cu pancarte de la fabrica Electrolux spre Piața 25 Octombrie. Aceștia au formulat o adresă pe care o vor înainta prefectului județului Satu Mare, Darius Filip.

Preşedintele Cartel Alfa din România, Bogdan Hossu spune că cei de la ITM ar trebui să facă 2-3 controale pe zi în care să vadă că nu se fac angajări pe perioada grevei.

„Trebuie să dăm un semnal. Am intrat în Uniunea Europeană de 12 ani, ca să avem un nivel de trai cum au ei. Ce am ajuns? Săracii Europei? Să îşi bată joc de noi? Pentru asta am intrat în Uniune?”, a spus Sorin Faur.

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente