Meciul Roma – Juventus, decis de 2 duble

0
163

Duminică seara, AS Roma a întâlnit pe teren propriu formașia torineză, Juventus, într-o partidă care a contat pentru etapa a 2-a din noul sezon de Serie A. Jordan Veretout a deschis rapid scorul, în minutul 13 pentru gazde, după ce a transformat o lovitură de la 11 metri după un henț în care făcut de Rabiot. Cu 3 minute înainte de finalul primei reprize, Cristiano Ronaldo a restabilit egalitatea, tot dintr-o lovitură de la punctul cu var și tot în urma unei atingeri a balonului cu mâna. Însă, Roma a intrat în avantaj la cabine, același Veretout a stabilit scorul pauzei, 2 la 1.

Juventus a rămas în 10 oameni în minutul 62, în urma eliminării lui Adrien Rabiot, dar, chiar și în inferioritate numerică, a reușit să marcheze, prin Cristiano Ronaldo, care a închis tabela la 2-2.

Echipa condusă de pe margine de Andrea Pirlo a ajuns la patru puncte în Seria A în urma acestui rezultat, asta după ce în prima etapa au câștigat cu 3 la 0 cu Sampdoria.

De partea cealaltă, AS Roma a obținut primul punct din acest sezon. În prima etapă, capitolinii au pierdut la masa verde cu Verona, pentru că l-au trecut pe Amadoua Diawara pe lista fotbaliștilor U22, fotbalist care a împlinit deja 23 de ani.

În etapa viitoare, AS Roma va juca la Udine, în timp ce Juventus va primi vizita lui Napoli.