Acasă Locale Stiri Satu Mare Modernizări și extinderi ale rețelelor de apă și canalizare în orașul Ardud

Modernizări și extinderi ale rețelelor de apă și canalizare în orașul Ardud

Ca urmare a proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din jud. Satu Mare realizat de S.C. Apaserv Satu Mare S.A. și finanțat prin POIM, locuitorii orașului Ardud vor beneficia în următorii 3 ani de investiții importante și absolut necesare pentru creșterea confortului urban al locuitorilor.

În acest sens a putut fi eliberată autorizația de construire în urma includerii tuturor procedurilor de proiectare și cuprindere la finanțare, urmând a fi demarate procedurile de licitație și contractare.

Lucrările cuprinse în acest proiect sunt:

Rețelele de canalizare Ardud: Bogdan Vodă, Dragoș Vodă, Bartolomeu Drag, Balc Voievod, Karoly Sandor, Viilor, Ardudul Mic (parțial), Mihai Viteazul (parțial), Veronica Micle (parțial), Matei Corvin, Bucureștiului, Cișmelei, Ghioceilor, Trestiei, Cărămidăriei, Bujorului, Busuiocului, Centura, Magnoliei, Mălinului, Lacului, Gării, Nicoale Bălcescu.

Extindere gospodărie de apă existentă Ardud:

Rezervor de înmagazinare 2x100mc, platformă betonată pentru container stație de clorinare, platformă betonată pentru container grup de clorinare, împrejmuire.

Extindere gospodărie de apă existentă și rețele de alimentare cu apă Baba Novac:

Rezervor de înmagazinare 2x100mc, platformă betonată pentru container stație de clorinare, platformă betonată pentru container grup de clorinare, împrejmuire.

Alimentarea rezervoarelor se va face din conducta de aducție PEID PE 100RC de 160mm alimentată prin pompare de la SP Sătmărel.

Tot în aceste zile s-a finalizat licitația, contractarea și predarea amplasamentului noului constructor pentru continuarea lucrărilor la noua Stație de epurare Ardud și finalizarea ei.

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente