Acasă Locale Internationale Negreștean ucis de poliția din Indonesia

Negreștean ucis de poliția din Indonesia

Un bărbat din Negrești a a fost omorât în data de 9 noiembrie, în Jakarta, de către polițiști.

Barbatul, împreună cu un prieten se aflau acolo pentru o activitate ilegala, mai exact clonare de carduri.

Se pare ca aceștia ar fi fost prinși de polițiști, iar bărbatul din Negrești s-a opus arestării, astfel polițiștii deschizând focul asupra lui, scrie presa indoneziana.

Cei de la CanCan.ro îl citează pe prietenul victimei, care afirma ca varianta oficiala a poliției este o minciună, polițiștii trăgând în sătmărean fără nici un avertisment.

Conform surselor Obiectiv-sm.ro, satmareanul Vasile S., zis Jaga, care are 30 de ani, nu este la primele ilegalități de acest gen, fiind recent eliberat din Statele Unite din pușcărie, după ce a fost prins pentru aceleași fapte de clonare de carduri după ce a instalat aparatura artizanala de copiere date pe ATM-uri.

Vasile S. din Satu-Mare a fost împușcat de polițiștii indonezieni
”După arestare, supectul a avut o atitudine ostilă”

Poliția indoneziană insistă asupra ipotezei – susținută într-o conferință e presă – că Vasile S. a avut o atitudine ostilă. Dar totul a degenerat după arestare, atunci când suspecții, aflați în custodie, erau chestionați în legătură cu alte bancomate pe care le-ar fi ”atacat”. S-ar fi declanșat o ”luptă”, la un moment dat, iar Vasile S. a fost împușcat, decedând la spital.

”Suspectul Vasile S. a pus mâna pe o armă. Am luat măsuri ferme. Apoi a fost transportat la Spitalul Fatmawati, unde a murit”, au declarat reprezentanți ai poliției.

”A vociferat, nu s-a opus arestării!”
Cei doi români au fost surprinși de polițiști exact în momentul în care se pregăteau să acționeze în zona Kemang, intenționând să instaleze o cameră-spion la un ATM, precum și un device menit a înregistra parola celui care utilizează ATM-ul.

Conform informațiilor oficiale, Vasile S. din Negrești-Oaș și C. din Craiova au acționat în mai multe zone – vizând bancomate din Kalimalang, Otista, Cideng și Tomang -, astfel că ”profitul” pe care l-au obținut a fost foarte mare. Polițiștii vorbesc despre ”sute de milioane” (n.red. – rupii). Firește, infracțiunile trebuie stopate și pedepsite ca atare, indiferent de naționalitatea infractorilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

„Nu pot înțelege blazarea!” Interviu cu Părintele Protosinghel Teofan Popescu

În anii `90, o mână de studenți lipsiți de mijloace materiale, dar având credință și dragoste de neam, au înființat ASCOR-ul București...

Modificarea privind aprobarea Strategiei de vaccinare împotriva COVID-19

Guvernul urmează să adopte în şedinţa de miercuri un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea HG 1031/2020 privind aprobarea Strategiei de...

Discursul de adio al lui Donald Trump

Preşedintele în exerciţiu Donald Trump a declarat marți, în discursul său de adio, că a dus cele mai grele bătălii în timpul...

Suportă orice necaz având nădejde

Încercarea sufletului cu diferite necazuri se face cu îngăduința lui Dumnezeu, ca să se arate tuturor sufletele care iubesc cu adevărat pe...

Comentarii recente