Acasă Locale Internationale Negreștean ucis de poliția din Indonesia

Negreștean ucis de poliția din Indonesia

Un bărbat din Negrești a a fost omorât în data de 9 noiembrie, în Jakarta, de către polițiști.

Barbatul, împreună cu un prieten se aflau acolo pentru o activitate ilegala, mai exact clonare de carduri.

Se pare ca aceștia ar fi fost prinși de polițiști, iar bărbatul din Negrești s-a opus arestării, astfel polițiștii deschizând focul asupra lui, scrie presa indoneziana.

Cei de la CanCan.ro îl citează pe prietenul victimei, care afirma ca varianta oficiala a poliției este o minciună, polițiștii trăgând în sătmărean fără nici un avertisment.

Conform surselor Obiectiv-sm.ro, satmareanul Vasile S., zis Jaga, care are 30 de ani, nu este la primele ilegalități de acest gen, fiind recent eliberat din Statele Unite din pușcărie, după ce a fost prins pentru aceleași fapte de clonare de carduri după ce a instalat aparatura artizanala de copiere date pe ATM-uri.

Vasile S. din Satu-Mare a fost împușcat de polițiștii indonezieni
”După arestare, supectul a avut o atitudine ostilă”

Poliția indoneziană insistă asupra ipotezei – susținută într-o conferință e presă – că Vasile S. a avut o atitudine ostilă. Dar totul a degenerat după arestare, atunci când suspecții, aflați în custodie, erau chestionați în legătură cu alte bancomate pe care le-ar fi ”atacat”. S-ar fi declanșat o ”luptă”, la un moment dat, iar Vasile S. a fost împușcat, decedând la spital.

”Suspectul Vasile S. a pus mâna pe o armă. Am luat măsuri ferme. Apoi a fost transportat la Spitalul Fatmawati, unde a murit”, au declarat reprezentanți ai poliției.

”A vociferat, nu s-a opus arestării!”
Cei doi români au fost surprinși de polițiști exact în momentul în care se pregăteau să acționeze în zona Kemang, intenționând să instaleze o cameră-spion la un ATM, precum și un device menit a înregistra parola celui care utilizează ATM-ul.

Conform informațiilor oficiale, Vasile S. din Negrești-Oaș și C. din Craiova au acționat în mai multe zone – vizând bancomate din Kalimalang, Otista, Cideng și Tomang -, astfel că ”profitul” pe care l-au obținut a fost foarte mare. Polițiștii vorbesc despre ”sute de milioane” (n.red. – rupii). Firește, infracțiunile trebuie stopate și pedepsite ca atare, indiferent de naționalitatea infractorilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Predica la Duminica Pescuirii minunate.

Domnul este datatorul tuturor darurilor. Orice dar al lui Dumnezeu e desavarsit; atat de desavarsit incat omul se minuneaza. Minunea nu este...

Testul alegerilor

Un scrutin considerat un test înaintea alegerilor legislative cruciale prevăzute în decembrie, ameninţat de un puternic absenteism din cauza intensificării epidemiei de...

Românii decid azi cine îi va reprezenta

După primele ore de vot la alegerile locale 2020, la urne s-au prezentat 1.398.356 de persoane, o prezență de 7,64%, potrivit centralizării...

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Comentarii recente