Acasă Economico-social Social Noi detalii despre fetița ucisă în Arad. Avea chef de joacă iar...

Noi detalii despre fetița ucisă în Arad. Avea chef de joacă iar tatăl vitreg fiind deranjat și posibil sub influența drogurilor, a dat-o cu capul de perete

Criminalul de la Arad a recunoscut, în această dimineață, că a omorât-o pe fetița concubinei sale și a încercat să scape de cadavru. Acesta a declarat în fața procurorilor că era agasat de faptul că trebuie să se ocupe singur de cei doi copii, în timp ce mama lor era la maternitate, unde tocmai născuse cel de-al treilea copil. 

Bărbatul a povestit că fetița era agitată și avea tot timpul chef de joacă. Astfel încât, într-un moment de furie, a dat-o cu capul de perete. În momentul în care a realizat că fetița nu mai respiră, acesta a încercat să o resusciteze. A dezbrăcat-o și a spălat-o. 

Cu toate acestea, când a văzut că tot nu își revine, a pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi într-o zonă pe care o cunoștea foarte bine. Acolo, a turnat două sticle de acetonă pe ea și a incendiat-o, după care a plecat cu un alt taxi spre casă. 

Tatăl vitreg al fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad a fost reținut în urmă cu câteva ore. Acesta va fi prezentat astăzi în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. 

Potrivit apropiaților, bărbatul obișnuia să bea, dar și să consume diferite substanțe interzise.

Cea care a alertat autoritățile ar fi o rudă a familiei, care a văzut la televizor fotografia cu fetița și i s-a părut cunoscută. Ținând cont de faptul că locuiește foarte aproape de familia fetiței, a făcut imediat legătura cu niște certuri din casa acestora în care spuneau că trebuie să găsească un plan, sau să spună că fetița a căzut, motiv pentru care s-a speriat foarte tare și a mers imediat la poliție. 

Întreaga poveste ar fi început duminică, atunci când mama fetiței ucise era în maternitate. Abia născuse cel de-al treilea copil. În tot acest timp, bărbatul rămăsese acasă cu ceilalți doi copii. Băiatul de trei ani și fetița de patru ani. 

Din primele declarații ale acestuia, fetița ar fi alunecat în baie și s-ar fi lovit cu capul de podea. Atunci și-ar fi dat și ultima suflare. 

Ceilalți doi copii au ajuns în grija statului

Copilul nou născut și fratele de trei ani al fetiței ucise au ajuns în grija Direcției pentru Protecția Copilului.

Mama va fi audiată chiar astăzi de către procurori. 

SURSA: Antena 3

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente