Acasă sus Olimpia a pierdut cu scorul de 2-0 în deplasare la Mioveni

Olimpia a pierdut cu scorul de 2-0 în deplasare la Mioveni

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, în deplasare, meciul etapei a XXI-a a Ligii a II-a, seria II la fotbal în compania formației CS Mioveni. Sătmărenii au fost învinși cu scorul de 2-0.

În această după masă cele două echipe au jucat pe un vânt foarte puternic care de altfel a fost și adversarul lor și asta deoarece mingea a luat de nenumărate ori traiectorii neașteptate. Dacă în primele minute ale partidei nu s-a întâmplat nimic spectaculos, în minutul 35 gazdele au fost o ocazie mare, Stan a trimis balonul în careu, Năstăsie l-a preluat însă a ratat.

 În această repriză, „galben albaștrii” au executat o lovitură liberă, dar portarul Ciucă a apărat fără probleme. În minutele de prelungiri, mai exact în minutul 45+1, jucătorii de la Mioveni au reușit să deschidă scorul, după un corner, mingea a fost respinsă până la Ayza care a șutat de la semi-înălțime din 16 metri în plasa laterală. Scorul la pauză, 1-0.

 Începutul celei de-a doua reprize a adus schimbări la ambele echipe, iar în minutul 66 Popa a marcat cel de-al doilea gol cu un șut din interiorul careului.Olimpia a rămas să joace în zece oameni din minutul 70 și asta deoarece Faur s-a accidentat la umăr și a fost nevoit să părăsească terenul. Până la finalul partidei, Zsiga a încercat să înscrie un gol pentru „galben-albaștrii”, dar șutul de la 16 metri a trecut puțin pe lângă poartă.

 „Am încercat să câștigăm acest meci, dar nu am reușit să ne confirmăm poziția din clasament. Sper ca la sfârșitul săptămânii viitoare să câștigăm. Astăzi cei de la Mioveni au fost mai buni”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

 Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat Anca – Mureșan, Bălău, Ene, Iuhas, Feier, Micaș (52 Faur), Villand, Muntean, Roghină (46 Zsiga), Boștină (66 Dragoș).

 Această înfrângere este în dezavantajul Olimpiei, deoarece cele 33 de puncte pe care le are nu sunt de ajuns pentru a putea merge în play-off. Astfel, sâmbătă 12 aprilie, Olimpia Satu Mare este nevoită să învingă Gloria Bistrița sau că facă cel puțin un egal în ultima etapă a returului, dar nu are voie să piardă pentru că o înfrângere ar însemna un eșec, sătmărenii pot pierde play-off-ul.

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Medicii infectați,fug din spital

Trei cadre medicale infectate cu coronavirus, internate la secția de boli infecțioase a Spitalului Județean din Târgu Jiu, au fugit din unitatea...

USR PLUS sfidează ceremonia de investire

În ultimele zile s-a întâmplat un fenomen ciudat. În mai multe zone ale țării, în număr mare și în unele cazuri în...

Noul Model Tesla trimis către Europa

Tesla Motors a trimis un prim transport către Europa de la fabrica din Shanghai care produce din 2019. Mașinile au fost trimise...

Medicina-forță morală dominantă în controlul societăților

Fostul președinte al Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, ridică probleme etice importante legate de medicină și actuala pandemie într-un comentariu publicat pe blogul...

Comentarii recente