duminică, februarie 25, 2024
AcasăLocaleOmul de afaceri Nae Nicolae a murit în această dimineață, după ce...

Omul de afaceri Nae Nicolae a murit în această dimineață, după ce mașina în care se afla a fost spulberată de un tren

screen-shot-2013-07-17-at-11-31-13Omul de afaceri Nae Nicolae a murit în acestă dimineață, în urma unui accident rutier. Mașina în care se afla acesta, un Bentley, a fost lovită de tren. Accidentul a avut loc pe Șoseaua Petricani, la ieșirea din București spre Pipera.

Nae Nicolae, patronul echipei de fotbal FC Ștefănești și fost consilier județean în Ilfov, este un apropiat al lui Gigi Becali, cei doi jucând împreună table sau jocuri de noroc pe sume exorbitante. Nicolae era un obișnuit al cazinourilor, fiind surprins de paparazzi în compania unor cămătari care acționau în lumea cazinourilor. Nicolae ar fi finul lui Gigi Becali.

Din primele cercetări ale Poliției, Nicolae nu a oprit la barierele de la trecerea peste calea ferată, iar trenul l-a izbit în  plin. Mașina a fost târâtă aproximativ 300 de metri, fiind distrusă aproape în totalitate. Șoferul a murit pe loc.

„Am văzut mașina de la vreo 300 de metri. Barierele erau închise și exista o coloană întreagă de mașini oprită la barieră”, a declarat mecanicul locomotivei, Viorel Iordache. Acesta susține că trenul rula cu 80 km/h.

Nae Nicolae avea 44 de ani și deținea permis de conducere din 2005, pentru toate categoriile de autovehicule.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente