duminică, februarie 25, 2024
AcasăLocalePe Ponta il amuza ultimele "minciuni" ale lui Basescu

Pe Ponta il amuza ultimele „minciuni” ale lui Basescu

ponta-basescu-decePremierul Victor Ponta afirmă că îi este lehamite de „minciunile” susținute de președintele Traian Băsescu în declarații publice și că ultimul atac al acestuia la adresa sa este ridicol și nu a făcut altceva decât să îl amuze.

Eu am râs de el, m-am amuzat”, a spus Ponta la Antena 3, referitor la ultimele critici ale președintelui la adresa sa.

El a răspuns totodată și afirmației președintelui conform căruia încheierea unui parteneriat strategic cu China, propunere avansată de Ponta în discuțiile cu autoritățile chineze, vine în contradicție cu cel pe care România deja îl are cu SUA, premierul susținând că România poate avea un parteneriat strategic atât cu China, cât și cu Statele Unite ale Americii.

Președintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Digi 24, că turneul „catastrofal ca imagine și eficiență” al premierului Victor Ponta în Asia ar trebui să îl supere, menționând că șeful Guvernului a plecat fără mandat, deși ar fi fost obligatoriu. De asemenea, Băsescu a spus că încheierea unui parteneriat strategic cu China vine în contradicție cu cel pe care România deja îl are cu SUA. Premierul Victor Ponta a replicat atunci arătând că nu i-a cerut nimeni vreun mandat și nici nu l-a întrebat de președintele Traian Băsescu în țările din Asia vizitate recent, adăugând că mandatul este obligatoriu, conform deciziei Curții Constituționale, doar pentru reuniunile Consiliului European.

El a precizat că nu îi va solicita președintelui un mandat nici la următoarele vizite pe care le va efectua în străinătate.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente