Acasă Locale Pe Ponta il amuza ultimele "minciuni" ale lui Basescu

Pe Ponta il amuza ultimele „minciuni” ale lui Basescu

ponta-basescu-decePremierul Victor Ponta afirmă că îi este lehamite de „minciunile” susținute de președintele Traian Băsescu în declarații publice și că ultimul atac al acestuia la adresa sa este ridicol și nu a făcut altceva decât să îl amuze.

Eu am râs de el, m-am amuzat”, a spus Ponta la Antena 3, referitor la ultimele critici ale președintelui la adresa sa.

El a răspuns totodată și afirmației președintelui conform căruia încheierea unui parteneriat strategic cu China, propunere avansată de Ponta în discuțiile cu autoritățile chineze, vine în contradicție cu cel pe care România deja îl are cu SUA, premierul susținând că România poate avea un parteneriat strategic atât cu China, cât și cu Statele Unite ale Americii.

Președintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Digi 24, că turneul „catastrofal ca imagine și eficiență” al premierului Victor Ponta în Asia ar trebui să îl supere, menționând că șeful Guvernului a plecat fără mandat, deși ar fi fost obligatoriu. De asemenea, Băsescu a spus că încheierea unui parteneriat strategic cu China vine în contradicție cu cel pe care România deja îl are cu SUA. Premierul Victor Ponta a replicat atunci arătând că nu i-a cerut nimeni vreun mandat și nici nu l-a întrebat de președintele Traian Băsescu în țările din Asia vizitate recent, adăugând că mandatul este obligatoriu, conform deciziei Curții Constituționale, doar pentru reuniunile Consiliului European.

El a precizat că nu îi va solicita președintelui un mandat nici la următoarele vizite pe care le va efectua în străinătate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente