Acasă Sursa: Politia Satu Mare Politia ne informeaza: Suspecți de furt. Șofer depistat în trafic cu alcoolemie....

Politia ne informeaza: Suspecți de furt. Șofer depistat în trafic cu alcoolemie. Grenadă găsită in Cimitirul Reformat

Suspecți de furt , identificați de polițiști

Polițiștii sătmăreni au identificat luni,2 persoane suspectate de comiterea unor infracțiuni de furt, 1dintre acestea fiind minoră. Polițiștii din Orașu Nou în urma unor investigații au identificat un bărbat suspect de furtul sumei de 700 ron din locuința Vilma H. , din Orașu Nou , in persoana numitului Vasile B. de 42 ani , din Orașu Nou. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La Tășnad polițiștii din cadrul Compartimentului Investigații Criminale în colaborare cu cei de la Postul de Poliție Sanislău au identificat o persoană suspectă de comiterea unui furt de bunuri din auto . Zoltan H. de 27 ani, din Ciumești, care la sfârșitul anului 2013, în timpul nopții , a sustras un motofierăstrău , în valoare de 700 ron, pe care l-a comercializat ulterior pe raza municipiului Carei.Pe numele bărbatului a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Proiectile provenind din al II-lea Razboi Mondial găsite la Foieni

La data de 13.01.2014, polițiștii Postului de Poliție Foieni au fost sesizati despre faptul că , Alexandru K. , de 47 ani, din Carei, în timp ce se afla în zona Pădurea Mică pe raza comunei Foieni , a găsit două proiectile neexplodate .

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe și specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare care au constatat ca cele două proiectile explosive provin din al II-lea Război Mondial .Proiectilele au fost ridicate în vederea distrugerii.

Grenadă găsită in Cimitirul Reformat de pe strada Liviu Rebreanu

Polițiștii din Cadrul Serviciului Arme, Explozivi si Substanțe Periculoase , luni , in jurul orei 17.00, au fost sesizați că in timpul efectuării unor lucrări in Cimitirul Reformat din Satu Mare , strada Liviu Rebreanu , un sătmărean a găsit o bucată grenadă de exercițiu , aflată în stare avansată de corodare. La fața locului s-au deplasat și specialiști din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare care au ridicat grenada in vederea distrugerii.

Șofer depistat în trafic cu alcoolemie peste limita legală a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge

Polițiștii rutieri sătmăreni au identificat în trafic, in data de 13.01.2014, pe raza pe strada Rodnei din municipiul Satu Mare , un bărbat, de 25 ani, care conducea un autoturism având o alcoolemie peste limita legală .In urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentratie de 0,68 mg-l alcool pur în aerul expirat, totodată acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

Numitului Tamas V. , din Satu Mare i s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice având o alcoolemie peste limita legală și refuz de recoltare probe biologice de sânge.

In cadrul acțiunilor desfășurate de polițiștii rutieri în vederea diminuării riscului rutier și impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 163 sancțiuni contravenționale în valoare de 9800 ron.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente