Acasă Locale Ponta a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul...

Ponta a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Actul va fi transmis luni dimineața la Cotroceni

ovidiu-silaghiPremierul Victor Ponta a anunțat că a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcția de ministru al Transporturilor și a precizat că documentul va fi transmis luni dimineața președintelui Traian Băsescu.

Șeful Guvernului pleacă duminică în Spania, pentru o vizită oficială.

Înainte de plecare, Ponta a anunțat că a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcția de ministru al Transporturilor și că a cerut secretarului general al Guvernului să trimită documentul la Cotroceni luni dimineața, la prima oră.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă seară, că președinteleTraian Băsescu i-a spus că îl lasă pe premierul Victor Ponta interimar 45 de zile la Ministerul Transporturilor, pentru a finaliza privatizarea CFR Marfă.

Tot sâmbătă seara, premierul Ponta a afirmat că îi va transmite președintelui Traian Băsescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcția de ministru și că va aștepta un răspuns, adăugând în același timp că este posibil ca șeful statului, prin amânarea acestui răspuns, să dorească să îi facă lui un dosar penal pentru ce anume va face ca ministru interimar la Transporturi.

El a apreciat că nu are nicio logică să mai conducă interimar Ministerul Transporturilor 45 zile, deoarece banii pentru cumpărarea pachetului majoritar de acțiuni la CFR Marfă trebuie plătiți la 60 zile de la semnarea contractului.

Ponta a precizat că activitatea la Ministerul Transporturilor va fi coordonată de secretarul de stat Cristian Ghibu, pe care el, ca prim-ministru și ministru interimar, îl va gira și pentru care își va asuma răspunderea.

- Advertisment -

Cele mai populare

Lansarea proiectului „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor- Jurnalul de Satu Mare SRL”

S.C. Jurnalul de Satu Mare S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „C2-Granturi pentru capital de lucru acordate...

Sprijin pentru participarea pentru prima dată la sistemele de calitate

Anunţă deschiderea apelului de selecţie nr. 2 pentru măsura 3.1 - Sprijin...

„Implementarea SDL în comunităţile marginalizate din teritoriul GAL Tövishát”

„Implementarea SDL în comunităţilemarginalizate din teritoriul GAL Tovishat”, Comunicat conferință lansare proiectAsociaţia Grup de Acţiune...

Cristiano Ronaldo admite că l-a depășit pe legendarul Pele la numărul golurilor înscrise

Cristiano Ronaldo a înscris duminică un hat-trick împotriva formației Cagliari, scor 3 la 1 pentru Juventus, reușind astfel...

Comentarii recente