Acasă Locale Ponta a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul...

Ponta a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. Actul va fi transmis luni dimineața la Cotroceni

ovidiu-silaghiPremierul Victor Ponta a anunțat că a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcția de ministru al Transporturilor și a precizat că documentul va fi transmis luni dimineața președintelui Traian Băsescu.

Șeful Guvernului pleacă duminică în Spania, pentru o vizită oficială.

Înainte de plecare, Ponta a anunțat că a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcția de ministru al Transporturilor și că a cerut secretarului general al Guvernului să trimită documentul la Cotroceni luni dimineața, la prima oră.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sâmbătă seară, că președinteleTraian Băsescu i-a spus că îl lasă pe premierul Victor Ponta interimar 45 de zile la Ministerul Transporturilor, pentru a finaliza privatizarea CFR Marfă.

Tot sâmbătă seara, premierul Ponta a afirmat că îi va transmite președintelui Traian Băsescu propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi în funcția de ministru și că va aștepta un răspuns, adăugând în același timp că este posibil ca șeful statului, prin amânarea acestui răspuns, să dorească să îi facă lui un dosar penal pentru ce anume va face ca ministru interimar la Transporturi.

El a apreciat că nu are nicio logică să mai conducă interimar Ministerul Transporturilor 45 zile, deoarece banii pentru cumpărarea pachetului majoritar de acțiuni la CFR Marfă trebuie plătiți la 60 zile de la semnarea contractului.

Ponta a precizat că activitatea la Ministerul Transporturilor va fi coordonată de secretarul de stat Cristian Ghibu, pe care el, ca prim-ministru și ministru interimar, îl va gira și pentru care își va asuma răspunderea.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente