Acasă Locale Stiri Satu Mare Prefectul i-a felicitat pe elevii care au bținut locurile întâi la Olimpiadele...

Prefectul i-a felicitat pe elevii care au bținut locurile întâi la Olimpiadele Naționale

Prefectul Eugeniu Avram i-a felicitat in, 17 aprilie 2014, pe elevii din județul Satu Mare care au obținut locurile întâi la Olimpiadele Naționale. Și profesorii care i-au îndrumat pe școlari au primit diplome de excelență din partea Instituției Prefectului Satu Mare.
Elevii sunt Octavia Zelic de la Școala Gimnazială „Ion Creangă” din Satu Mare (locul I obținut la Olimpiada Națională de Educație Tehnologică), Nagy Barbara Ivette de la Liceul de Arte „Aurel Popp” din Satu Mare (premiul I la Olimpiada Națională de Arte Vizuale-Secțiunea Grafică), Fabian Armin Vicentius de la Liceul Teologic Romano-Catolic „Ham Janos” din Satu Mare (premiul I și premiul special la Olimpiada Națională de Religie), Kovacs Peter de la Liceul Teoretic din Carei(premiul I la Olimpiada Națională de Limba Maghiară).
Diplome de excelență au fost înmânate și profesorilor coordonatori Doina Feher, Lola Scripor, Trepszker Erika, Szabo Csilla.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente